Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hop hop pooomoooocyyyy

Proszę o pomoc - zdjęcie...

Polecane posty

Googlam, googlam i nic, chyba robię coś źle, wpisuję niewłaściwe słowa, czy co? :O Szukam zdjęcia, które będę mogła pokazać fryzjerowi - chodzi mi o włosy proste, długie do łopatek, czarne, z kolorowymi końcówkami (kilka cm, nie więcej). Może znacie jakieś stronki z fryzurami i mogłybyście poratować mnie fotką?

Gość wdaqdawDAW
a nie mozesz isc do fryzjera i po prostu tego powiedziec? rozumiem jakies irokezy, asymetryczne, ale tutaj? po prostu idz i powiedz, prosto, do łopatek, na czarno z rozowymi/zielonymi/niebieskimi końcówkami. i pokazujesz na swoich ile to ma byc cm

Ile razy usiłowałam coś opisać własnymi słowami, wychodziłam z salonu z płaczem :classic_cool: Zdecydowanie wolę iść uzbrojona w zdjęcie.

Na tej stronie ikf są świetne fotki w dziale "dla odważnych" :) Własnie zakochałam się w jednej fryzurze i kolorze, ale do takiej to trzeba mieć twarz :O

Gość wdaqdawDAW
to prawda, ale nie kiedy chodzi o prosta fryzure :o a fryzjera trzeba znalezc, a nie isc po pierwszego lepszego, bo tanio. jest tyle informacji o fryzjerach np na wizazu - polecam

Gość moze takie
a gdzie ten dzial dla odwaznych bo nie moge znalezc

Chodziłam do najlepszych fryzjerów w mieście, naprawdę - niestety na ogół w takich właśnie salonach mają w nosie wizję klientki i ciachają na oślep. No ale teraz już mam sprawdzonego fryzjera :) Mimo to pozostał mi nawyk przychodzenia ze zdjęciem. Dziękuję, abrama :* Dział "dla odważnych" jest na stronie podanej przez Aha :)