Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurwiona.....0

Co ja mam teraz zrobic ?

Polecane posty

Gość Wkurwiona.....0

Hej dziewczyny. Mam strasznie wielki problem i mam nadzieje, że mi pomożecie. Otoż to : u chłopaka w telefonie znalazlam esy od jakiejś karoliny, pisał jej tam, że chce się spotkać, że może coś im z tego wyjdzie i że może będą szczęśliwi razem :O nie wiem co ja mam teraz myśleć i zrobić :( chce napisać do tej laski esa bo już nr sobie spisałam, żeby sie odwaliła od mojego chlopaka ale nie chce by wiedziała o kogo chodzi bo zaraz mu esa napisze i będe miala mega awanture, że mu szperam w telefonie i na dodatek czytam esy :( macie jakiś pomysł jak załatwić ta laske i jak dać chłopakowi do zrozumienia, że nie musi nigdzie indziej szukać ? :( A akurat 20 listopada mamy rocznice :( jak już rok jesteśmy razem a tu takie coś odkryłam :( nie chce mi sie juz żyć :( jeszcze wczoraj mi mówił, że pojedziemy sobie w góry na noc i że jeszcze długo długo będziemy razem a może i nawet weźmiemy ślub a teraz takie coś :( za jakie grzechy mnie to spotkało :( dziewczyny prosze was poradźcie mi coś błagam :( licze na waszą pomoc :(

Gość Wkurwiona.....0
Dziewczyny !!!! :O Błagam pomóżcie mi :(

Gość wiec????
i co chcesz z nim byc skoro on na boku szuka innej? a zrob mu awanture a co cie obchodzi ze cie obwnini ze grzebalas mu w telefonie to i tak on gorsze swinstwo Tobie zrobil.

Gość powiedz mu
że doszły cię słuchy że jakaś Karolina się koło niego kręci, ciekawe co ci odpowie

Gość hjdaiwue8
Awantura na maxa - kto, co, po co i dlaczego! Takie sprawy trzeba wyjasniec od razu i niech wie ze jestes czujna, zazdrosna i niech sie pilnuje. Dupek.

Gość Wkurwiona.....0
No tak zrobił gorsze świństwo :( ale jest jakis sposób by się zemścić na nim i na niej ?

Gość teraz to juz po japkach
jest sposob - olac i byc obojetna🖐️

Gość Wkurwiona.....0
Awantury zrobic nie zrobie bo ze mnie to jest taka dupa wołowa powiem wam :( zawsze gdy sie kłócimy on robi tak, że ja sie popłacze i słowem sie nie odezwę :( mam nr tej laski może jej cos napisać albo coś ?

Gość hmhmhmhm
a ile macie lat?

Gość wiec?
Facet jest gnojkiem. Skoro w każdej kłótni doprowadza Cię do łez i chce by jego było zawsze na wierzchu to facet ewidentnie ma Cie gdzies. Nawet w klotni trzeba isc na kompromis jesli zalezy na tej drugiej osobie, a skoro on sprawia Ci bol i wyciska z Ciebie lzy to co to za facet? Ty nie powinnas bac sie przy nim czego kolwiek powiedziec. A teraz jeszcze wychodzi na to, ze za chwile poleci sobie do innej. Zostaw go w cholere zanim on to zrobi zmarnujesz sobie zycie przy nim. I po co sie mscic? daj spokoj zemstwa wcale nie jest dobra. Zrobisz mi swinstwo, ze to ty go zostawisz a nie on Ciebie i bedzie mu lyso i tylko tyle mozesz zrobic zeby byc szczesliwa. Facet ktory tak sie zachowuje na pewno nie darzy cie moiloscia na pewno nie. Te smsy to traktowanie Ciebie olej go to bedzie najlepsze rozwiazanie

Gość Wkurwiona.....0
Ja mam 19 on 25

Gość Wkurwiona.....0
Ale ja go nie umiem zostawić :( nie potrafię :( jeszcze teraz nasza rocznica ma byc :(

Myśle, że to nie w dziewczynie problem bo ona pewnie nawet o tobie nie wie, a w twoim chłopaku...

Gość wiec?
A co Ci po takim chlopaku? znajac zycie to do tej rocznicy nawet nie dotrwacie bo wczesniej on zdradzi Cie z karolina badź jeszcze inna wiadomo ile on tam ich ma? a po za tym jak Wam sie uklada? jesli naprawde nie chcesz zrywac to musisz tak czy siak jakos mu o tym powiedziec i nie boj sie mowic co ci lezy na sercu i moowic swojego zdania ty tez masz do tego prawo

Gość Wkurwiona.....0
Chyba wie bo w jednym esie przeczytałam cos takiego " piszesz do mnie bo dziewczyna cie zostawiła ? "

Gość Wkurwiona.....0
W fonie ma zapisane nr wielu dziewczyn ktore poznaje na czacie bo wiem że tam siedzi jak mu sie nudzi. Czasami jest tak (bo my razem mieszkamy), że ja sobie siedze na łóżku patrze na te denne filmy w tv nudze sie a on sobie siedzi na czacie i z kims pisze i jak mu zwróce uwage to zaraz mowi że popisać to on sobie chyba może raz na jakiś czas jak cały czas spędza ze mną. Ok cały czas spędza ze mną ale to on sobie albo gra na kompie albo siedzi na czacie a ja sie nudze

Gość wiec??
a ile Wy macie lat? chlopak ewidentnie nie dojrzaly

Gość Wkurwiona.....0
Wyżej już napisałam...ja 19 on 25

Gość wiec?
Nie pisz do niej, bo jesli napiszesz to ona jemu przekaze i on sie przygoptuje na te rozmowe i wcisnie Ci jakis kit. Zreszta co ta dziewczyna jest winna nic widocznie ja tez oszukuje. Zapytaj prosto z mostu jego kim jest Karolina nie mow, ze czytalas smsy po prostu powiedz, ze o niej wiesz i kim ona jest dla niego. Mozesz ew jeszcze poobserwowac ich relacje kontrolujac jego tel.. ale swoja droga jak facet, ktory kocha, ktory ma dziewczyne moze przesiadywac na czatach i jeszcze zbierac numery tel do nich w telefonie. Daleko z takim facetem nie zajedziesz niestety nie wydaje mi sie, ze to dobry material na faceta na cale zycie

Gość a dlaczego masz pretensje
do dziewczyny a nie do swojego fagasa? to on jest z tobą w związku, to on powinien być ci wierny a nie ona, tępa strzalo