Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kira szoppp

pomóżcie mi z tym okresem. prosze

Polecane posty

Gość kira szoppp

ostatni okres miałam 9.10. trwał 5 dni. wcześniej brałam tabletki hormonalne (nie anty) problemy hormonalne no i okres po niech dostawałam zaraz 2 dnia przerwy. normalnie miałam cykle swoje co 27/8 dni. a teraz mam 35 dzien cyklu. to mam liczyć że okres mi sie spoznia od 2/3.11 (tak jak przy ceyklu 27/8 dniowym) czy od 9.11 bo nie wiem od kiedy to juz liczyc??? pomozcie

Gość kira szoppp
up up prosze o pomoc

Gość kira szoppp
nikt mi nie pomoze????

Gość ally84
Strasznie nie jasno to wszystko opisalas. Ja nie rozumiem :/ Ostatni okres byl 9.10 i po tym cisza? czyli dzis jest 35 dzien cyklu tak? Teraz pytanie - czy zdazaly sie tak dlugie cykle? Czy nie przechodzisz jakiegos stresu, ktory mogl opoznic miesiaczke? Co to za tabletki? Jesli masz problemy z hormonami moze warto wybrac sie do lekarza (?) Ciezko jest cokolwiek powiedziec, bo po pierwsze, nie jestem lekarzem, po drugie nie wiem jakie tabletki bralas i z jakiej przyczyny. Czy wogole juz skonczylas ta kuracje homrlonalna? lekarz Ci nic nie powiedzial ze po nich miesiaczka moze pojawic sie wczesniej, lub sie opoznic? Ciezko tu cokowiek powiedziec. A tak wogole - moze ciaza?