Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vi er kule

Warto wydac na nianie z monitorem oddechu?

Polecane posty

Gość ja mam i nie zaluje kasy
tylko lepiej kupic taka porzadna, wtedy dobrze slychac nie ma zaklocen, jak brakuje bateri to powiiadamia sygnalem, jako nie ma pradu dzoiala awaryjnie na bateriach nadajnik....wiec jak juz to nie najtansza, ja korzystam dziecko ma 2 miesiace i od poczatku uzywalam

Gość a cóż z ciebie
za matka, która z góry zakłada,że będzie spac w osobnym pokoju, noworodek będzie spał w osobnym pokoju?-jeszcze zatrudnij nianie do przewijania,karmienia,kąpania itp.Biedne dziecko.

Gość Monisia1989
Cześć mam 20 lat... i niedawno zostawił mnie chłopak z dzieckiem... dlatego, że mam nie łatwą sytuacje materialną postanowiłam zgłosić się do konkursu gdzie można wygrać kaszki, deserki itd. dla dzidziusia... Jedyne o co proszę to oddaj swój głos (codziennie możesz jeden) na mojego synka http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 to nic nie kosztuje a może sprawić mu radość a mi pomóc materialnie... Kliknij proszę ten link http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 a jeżeli wy macie tam zdjęcie odwdzięczę się tym samym.

Gość hjjhjhjh
podnoszeeeeeeeeeeee

Warto warto! Mam 7mc corke i od urodzenia ma monitor oddechu mala urodzila sie w terminie i miła 3550g wiec wszystko niby ok,a jednak w te upaly mata mi sie wlaczyla 4razy! Gdyby nie to,to bym o niczym nie wiedziala i sprzatalabym dalej-bylo to w dzien, a tak zdazylam podbiec i wybudzic mala, nie zycze tego nikomu i oby sie ne przydala! Ja wolalam zaoszczedzic na czyms innym.

Jak czytam niektore wypowiedzi to az mnie krew zalewa. Po co wy tu oceniacie inne matki?! Padlo konkretne pytanie dot.maty, a nie oceniania czy jest dobra matka czy nie! To ze dziecko jest w oddzielnym pokoju to jej sprawa! Moje jest od urodzeniaq same w pokoju, mimo ze karmie piersia i po3 razy w nocy wstaje. Przynajmniej ma spokoj nie rozbudzaja jej rozmowy swiatlo itp. Nie oceniajcie innych bo to nie jest zaniedbanie a wszystko ma swoje plusy i minusy-najwazniejsze,ze dziecku krzywda sie nie dzieje!

Gość gość
Warto zainwestować w monitor oddechu i nianię elektroniczną. Ja zamówiłam z monitoryoddechu.pl. Bardzo fajna sprawa.

Gość gość
Potwierdzam, również mam monitor z monitoryoddechu.pl. Bardzo dobry sprzęt, polecam.