Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plokijuhygtfrdesw

kolejny facet odmówił spotkania ;/

Polecane posty

Gość plokijuhygtfrdesw

kur*a mac, kolejny facet odmowil mi spotkania ;/ wiem, ze moge nie byc w jego typie czy cos, ale do cholery zaczynam myslec, ze z zadnym sie nie umowie ;/ kur*wa czy to takie trudne w dzisiejszych czasach wyjsc razem na kawe? ;/;/;/

Gość inny wymiar
No to trzeba ratować honor rodzaju ludzkiego:) Jedno pytanie: gdzie ma być tak kawa?

Gość i am not the same.....
moze nie lubią kawy albo ich nie stać na to

Gość plokijuhygtfrdesw
no jak to gdzie, jak każda kobieta marzę o tym by wypić kawę na szczycie wiezy Eiffle';a

Gość inny wymiar
eee, juz piłem. Niespecjalna:P

Gość inny wymiar
zresztą tam trzeba wejśc lub wjechać na kawę a ty piszesz iść, więc zdecyduj się, bo coś mi się wydaje, że już wiem dlaczego faceci nie chcą:P

Gość plokijuhygtfrdesw
bo chyba nie masz zamiaru zaprosic mnie do jakiejs podrzednej restauracyjki ;]

Gość plokijuhygtfrdesw
no wiadomo ze bedziemy wchodzic, chyba ze kupisz bilet na wjazd

;) :D na wieze Eiffela sie wjezdza :P nie da sie tam wejsc :) a co do tematu.. moze robisz cos nie tak? ja tam na zaproszenia nie narzekam ;) mnie non stop ktos molestuje o randke, ALE.. ja jakos nie chce ;P moze jestes ponurasem :P? mi faceci czesto powtarzaja, ze ja taka fajna kobietka non stop usmiechnieta ;-)

Gość Inny facet
Heh...ja tam nie wiem... Jakby mnie jakaś dziewczyna zaprosiła na kawę to czemu nie ? Ale zaprosiłaś go w internecie i dobrze go znasz ... czy w realu czy odwrotnie... Bo wiesz... on z tego może sobie zabawę robić nie myśląc o Twoich uczuciach... Emm faceci w tych czasach myślą tylko o bzykaniu więc wiesz... ale i zawsze to "ale" są przecież wyjątki. Ja mam wiele koleżanek takich nieatrakcyjnych i wogóle...ale to są koleżanki i mogę się przy nich czuć sobą ...nie chcę jakiś tam Barbie girl co mnie nie rozumie i nie jest w moim typie... Znasz tą reklamę z eDarling.pl ? Albo You4Me.pl ? Tam się zakłada konto i można "poszukać" ewentualnie swojej drugiej połówki. Tylko nie wal prosto z mostu " Chcę mieć piątkę dzieci i pomidory w ogródku" tylko zacznij od przyjaźni. Bo facet musi być w 90% przyjacielem który Ciebie zrozumie , a i przyjaciele się kochają to w 10% będzie kochankiem. :D Proste łatwe logiczne. No ale co sądzę o tym gościu...świnia...jak sobie robi jaja z takich spraw...olej i tyle...