Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...aaa...

Siedzę sama. Kto chce się pobawić?

Polecane posty

ani trochę mnie nie przerażasz, choć pewnie prowokujesz tylko :P sam pale dużo i nie zawsze papierochy :P jestem typowym hedonista :) lubię sobie sprawiać przyjemność na wszelkie sposoby :) i żadna mama :P bez takich szyderstw proszę :P a manipulantka z ciebie niezła, ciekawe do czego zmierzasz ? z ta miłością francuska wcześniej tez sie zgrywałaś, czy nie ?

intrygujesz mnie, choć czuje ze nieświadomie wchodzę w paszcze lwa, to jakoś nie potrafię się zatrzymać :)

Tak, biją Twoje jałowe, pełne niespełnionych nadziei posty po oczach. Zabierasz się jak za jeża. Powinieneś jasno i klarownie określić czego chcesz. Np. tak: chcę Cię wylizać do suchej kości, chcę byś jęczała, skamlała i prosiła o jeszcze. Chcę Cię gwałcić językiem, wpychać jęzor i palce równocześnie. Wtedy być może także byś mię zaintrygował. Póki co, lekko chce mi się ziewać.

Miłość francuska? Czy Ty masz piętnaście lat i kręcone włosy? :)

Gość zolwicapluskwiczna
wystarczy przytrzymac 10 sekund enter :classic_cool: przepraszam ;)

ok nie chciałem być ordynarny ale widzę ze można porozmawiać z Tobą otwarcie o seksie, ja tez nie mam z tym problemów :P tak, marze w tej chwili o tym ze cie całą dokładnie wylizać. każdy centymetr ciała, nie pomijając żadnego fragmentu, a jak jzu twoja małą będzie błyszczeć z podniecenia, wbić w nia swój jezyk najgłębiej jak potrafię, przelizac twoja muszelka po calej długości, objąć ja ustami i ssac namiętnie, rytmicznie twoja łechtaczkę, podczas gdy moje zwinne palce wślizgnęły by sie do dziurki i lekko zagięte ku gorze pobudzałyby ten wyjątkowy punkt, który tak bardzo lubisz :) chce masaowac językiem twoja mala tak dlugo az odplyniesz, zapomnisz o calym swiecie, lizac cie tak az poczuje jak twoj punkt g powiększa sie i ściska moje palce, chce czuć twe podniecenie na jezyku, czuć jak drżą ci uda, jak przestajesz panować nad soba ! chce żeby twój orgazm przyszedł jak wybuch, targnął spazmami rozkoszy twoje cialo, przesłonił wzrok i totalnie zamroczył ! :D i chce to powtarzac tka dlugo az nie będziesz mogla podnieść sie z lozka, osłabiona od wielokrotnych orgazmów ! :

przepraszam za te poprzednie, słabe, leszczerskie posty. jesli chcesz mogę być czuły, delikatny i zmysłowy, albo dziki i namiętny :)

Gość pytanie do minetou
nie chcę przeszkadzać ,tak sobie Was czytam , ale mam pytanie do minetou - Ile masz lat ?

moje wyobraźnia pracuje :) juz widzę kolejne ostre, wyuzdane sceny z Tobą w roli głownej :)

czy wiek jest az taki wazny ? mam 24 lata, wiele kobiet by mnie wysmalo jako młodzika, ale swoim temperamentem i fantazją wybiegam dużo dalej :P a jeśli chodzi o moja największa pasje czyli minetki, to uczyłem sie od najlepszych :) wtajemniczeni powinni wiedziec o co chodzi :P

Sory, chwilowo jestem jakby zajęta. Natomiast wracając do Twojej poprzedniej przemowy, ni to podniecające ni bulwersujące. Najlepiej złap mnie za kudły i bez gadania " to" zrób.

Gość pytanie do minetou
dzięki za odp.;-) chyba rozmówczyni Twoja się przestraszyła i ulotniła się :-O

Uczyłeś się od innych fallusów? Znaczy patrzyłeś jak całują się z cipką?

Gość pytanie do minetou
a jednak nie zwracam honor

Myślałby kto że i prawda. Abym się wystraszyła wystarczy mnie zwyzywać. ; ) Wizja lizania mojej broszki tylko mnie motywuje. Wszak ja tym żyję. To mnie karmi i powoduje, że jestem wyzwolona do granic szaleństwa, bądź co lepsze poza granice.

Drugą sprawą jest fakt, że można przegadać całe życie, naobiecywać i guzik z tego. A można używać słów kluczy, po których moje majtki są mokre z podniecenia.

nie od fallusow, uczyłem sie od kobiet :) swego czasu obracałem sie trochę w środowisku les i bi, wiele tam zaobserwowałem ciekawych rzeczy :) nikt tak przecież nie zadowoli kobiety jak druga kobieta :P niestety tutaj mogę sie ograniczyć jedynie do słów, a sa przecież rzeczy których słowami nie da sie wyrazić.

bynajmniej nie do słów chciałbym sie ograniczyć. moje palce nie do pisaia zostały stworzone, a jezk wcale nie do mówienia :)

niestety wiekszość na tym forum na gadaniu przestaje, a gdzie sie podziala impulsywność, odwaga i namietnosc ? ja jestem gotów w kazdej chwili :) powiedz tylko gdzie a przyjadę i zrobie ci taka minetkę że poczujesz sie jak by to był twój pierwszy raz :)

O cholera, to trzeba mi zwiększyć dawki trunku. Odczekaj chwilę i będę panną do wzięcia. Bo póki co, jestem twarda , nienaruszona, niewzruszona oraz co gorsza wcale nie podniecona. Myślisz, że stanę się ładniejsza gdy walnę kilka głębszych?

nie ma dla mnie nic przyjemniejszego niż wtulić twarz w muszelkę, ssać i lizać ją nawet jeszcze długo po tym jak język zdrętwieje :) a to wszystko to byłby zaledwie początek przecież :P jeszcze nawet małego ze spodni nie wyjąłem, a nim dopiero potrafię się pobawić :P

racja, na gadaniu. Nie jeden się gimnastykował , podjudzał, opowiadał jakiego to ma grubego, dużego i żylastego. A jak do spotkania przyszło to " nie ma czasu, net mu padł, i tak dalej ". Ale aby był ten błysk w oku należy się chwila. Co nie? Widzisz w moim oku błysk czy belkę?

na pewno będziesz bardziej ochocza po kilku głębszych :P ja tam wole na trzeźwo, mieć czysty umysł. po alkoholu jest fajnie, ale jeśli chodzi o dłuższe seanse, to niestety alkohol ogranicza możliwości :P nie dziwie się ze nie jesteś podniecona, dla takiej kobiety czytanie postów to stanowczo za mało :P Ciebie musiałbym na prawdę porządnie wylizać, a pozniej ostro, dziko zerżnać, najlepiej od tylu, tak po zwierzęcemu, trzymając Twoją odchyloną do tyłu głowe za włosy, wbijać się przy każdym ruchu do samego końca, tak głęboko, że bardziej się już nie da :) sprawić że poczujesz jak Cię dokładnie wypełniam, jak ciepło promieniuje na resztę ciała, jak przy każdym rytmicznym ruchu rośnie w tobie podniecenie, az w końcu wzbiera nieprzebrana falą, której nie będziesz mogła zatrzymać, jak w końcu eksploduje w tobie gdy dochodzisz :)

niewątpliwie widze w blysk, ba! widzę ogień w Twoich oczach. co do przechwałek, to czy ja się przechwalam ? czy pisze ze mam wielkiego? ja nie potrzebuje sie dowartościowywać na forum :P mnie nie interesuje snucie opowieści, mnie interesuje seks :P

zaraz i tak sie pewnie okaże ze jesteś z jakichś kielc czy radomia albo z innego miasta 600km ode mnie :/ a szkoda bo rzadko zdarza mi sie seks z kims o podobnym temperamencie :P dzisiejsze laski myślą ze jak wezmą na chwile do buzi to już sa wyuzdane i powinienem byc wniebowzięty :|

To prawda. 600 kilometrów Nas kochanie dzieli. Rozpłaczesz się teraz? Może zaprzestaniemy na tej randce , bo jak mówisz za wysokie progi?

Ten sarkazm jest bardzo zabawny, ale możesz sobie go odpuścić ;P nie zamierzam płakać ani na niczym poprzestawać :P nic o za wysokich progach też nie mówiłem, chyba ze mówisz o sobie. wiesz czego ja chcę, a powiedz mi, ale tak na prawdę, bez zgrywania się, czego ty pragniesz? w jakim celu piszesz te posty oraz te 5678 innych które tu napisałaś ?

Za wysokie progi w sensie, że gdybyś teraz zechciał dobrać się do mojego krocza, nie byłbyś w stanie ponieważ jesteś zbyt daleko. Naucz się czytać miedzy wierszami oraz czytać kobiety. Widzę, że masz w tym problem. To raz. Dwa, czego ja chcę? Szukam na forum miłości, oraz mężczyzny który będzie mnie wielbił do końca świata i jeden dzień dłużej. Zdaje się, że niestety nie będziesz Nim Ty. Ty jesteś nerwowy i obrażalski. I do tego mnie obgadujesz.