Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpdesk..........

Plany dwóch mieszkań - który z nich lepszy

Polecane posty

Gość helpdesk..........

wiem, że zaden nie jest idealny, ale idealna jest cena, lokalizacja i inne aspekty które nas przekonaly i teraz wahamy sie miedzy dwoma mieszkaniami , pomozcie ktory z nich bylby lepszy, abstrahując od tego ze inne moglyby byc lepsze:) Po prostu dsybyscie musieli wybrac z tych dwoch to ktory?

Gość helpdesk..........
up?

Gość helpdesk..........
w drugim linku musicie usunąć dwie spacje przez "-" i przed " , "

ten drugi nawet po poprawkach nie wchodzi a to pierwsze mieszkanie... przechodnie - tego nie lubię, nie ma sposobu, żeby powiększyć kuchnię, która jest maleńka, łazienka też, ogólnie mieszkanie małe, na ile to ma byc osób? wg mnie 2 osoby to max balkon północno-wschodni - najgorszy jaki może być, nigdy słońca, po pracy już zawsze cień ja bym go nie wybrała no, chyba, że drugie jest jeszcze gorsze...

Gość helpdesk..........
Ewa usuń dwie sopacje co do polozenia mieszkania tym sie nie sugerujcie taki uklad mozna wybrac w roznych czesciach budynku, mieszkanie dla 2 osob

sorki, nie zauważyłam, że vbalkon jest jednak na dobrą stronę, to plus drugi link wszedł, już patrzę

drugie znowu w ogóle bez balkonu i dwa pokoje-kiszki, chociaż ciut wszystko większe... dla mnie obydwa kiepskie, ale chyba ze względu na balkon wybrałabym to pierwsze ja przejrzałam ok, 30 mieszkań zanim sie zdecydowałam i zanim znalazłam to właściwe a, i zwróc jeszcze uwagę na otoczenie, zieleń, ulice, co Cię interesuje, infrastrukturę - sklepy, usługi, dla dzieci, jeśli masz lub zamierzasz mieć, hałas itp., bo to ważne

Gość mi tam sie
w pierwszym nie podobają drzwi z kuchni do sypialni, a z drugiej strony te długie pokoje w drugim... Ale wolałabym i tam pierwsze bo przynajmniej kuchnia jest osobno, ale jeśli chcesz je kupić, to kupiłabym drugie i przerobiła pokoje, tj dodałabym ścianę między kuchnią a pokojem, nawet z okienkiem, albo jakiś blacik barowy. A tak cała para z kuchni będzie szła na pokój.

Gość Piewrsze mieszkanie fatalne.
Układ przedpokoju wyklucza wstawienie jakichkolwiek szaf. Sypialnia nieustawna. Kuchnia maleńka i bez możliwości powiększenia. ŁAzienka z wyjściem do pokoju dziennego :O Wyobrażam sobie nocny spacer do toalety przez całe mieszkanie :O Drugi link nie wchodzi pomimo kilkukrtonych poprawek

Gość o co chodzi?????yy
kurcze oba mieszkania sa strasznie male na tym drugim planie sypialnia i jeden pokoj to troche za malo >.< mysle ze 1szy plan jest lepszy

W sumie drugie jeszcze gorsze. Kiszkowate pokoje, maleńka łazienka. Z dwojga złego wybrałabym jednak piewrsze, ale wolałąbym dalej szukać

Gość o co chodzi?????yy
ale w pierwszym wydaje sie to lepiej zagospodarowane

niby tak, ale wejście do sypialni albo przez kuchnię, albo przez balkon :) nie, autorko, obydwa te mieszkania sa fatalne, szukaj dalej, bo będziesz się męczyć w nich nie wiadomo, ile (nie powiedziałaś, ile w nich zamierzasz mieszkać, czy są docelowe, ile was jest do tego mieszkania)

Gość chyba jednak 2
tam można wywalić tę ściankę działową, zrobić mniejszą sypialnię i większą przestrzeń dzienną.... szkoda, że nie ma balkonu..... ....ale w 1 planie ta przechodnia kuchnia i wyjście z łazienki do salonu są fatalne..... no i tego układu za nic nie da się przebudować w żaden sposób...

Gość helpdesk..........
zasiegiem mialo byc oczywiscie

To piewrsze droższe mi nie wchodzi. Drugie niespecjalne :O Jakiś architekt w pijanym widzie projektował te mieszkania :O Pokój dzienny z takim skosem jest kompletnie nieustawny :O Hall łamaniec :O

Gość kozibonk
wybralabym to drugie: w 1 nie podoba m isie fakt ze wchodzi sie od razu do salonu kuchnia jest mala i tzreba przez nia przejsc zeby dostc sie do sypilani dluga droga do toalety z sypialni tylko jedno okno w salonie 2" jest lepsze bo: przynajmniej jest maly hall toaleta kolo sypialni ( nie podoba mi sie ksztalt sypialni ,no ale coz) jezeli chodzi o kuchnie z slaonem to wg mnie jest to clakiem ok, i osobiscie nie mam nic przeciwko i nie budowalabym tam zadnej sciany

Gość z balkonem lepsze
aczkolwiek wejscie do łazienki z pokoju nie jest dobrym rozwiazaniem

Gość chyba jednak 2
te są dużo lepsze! ...mnie się chyba bardziej podoba 2 plan z tego zestawu...

Gość ja stawiam na 1
jakoś to lepiej wszystko wygląda, a poza tym ma balkon i z tego co widzę jest to skrajne mieszkanie, więc zawsze to mniej sąsiadów za ścianą

Gość aneckaaaaaaa
ostatnie najlepsze

Gość o psiiiiiii
ten taras to bym chyba sobie zabudowala i tam salon zrobila :S

mi sie podoba plan pierwszego mieszkania, ale drugie jest wieksze DYLEMAT