Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robię nie tak

olał mnie nowopoznany chłopak

Polecane posty

pierwszy chlopak od roku ktory na prawde mi sie spodobal( od rozstania z wieloletnim partnerem) poznalismy sie na imprezie, przegadalismy 6h, ktore minelo jak 15 minut, spotkalismy sie nastepnego dnia, po kilku dniach znow. Bylo bardzo fajnie, On tez wydawal sie zadowolony. Jak odwiozl mnie do domu mowil, ze spotkamy sie dopiero za tydzien, bo On wyjzdza na delegacje i wraca dopiero w czwartek, na co ja "ze ok, to odezwij sie jak wrocisz" no i juz sie nie odezwal. przykro mi, i zastanawiam sie co robie nie tak mam duzo kolegow ze wzgledu na studia i zawod, nie raz slyszalam jaka to jestem fajna kumpela, ze chcieliby zeby ich zeony mialy taki charakter jak ja na wyglad tez nie narzekam, wiadomo rzecz gustu, ale raczej podobam sie mezczyznom, tylko dlaczego wszyscy traktuja mnie jak kolezanke/siostre, nie widza we mnie kobiety Faceci - na prawde wolicie zolzy, bezradne, niesamodzielne dziewczynki?

Gość Tomala 098371
Nie ma co. Faceci tacy są. Ja równiez byłam na randce dokladnie tydzień temu. Wiem że mu sie podobałam, ciagle mowil mi komplementy i wspominał o kolejnej randce, czy wybierzemy sie do kina itd...I wiesz co ? nie odezwał sie juz. Myslalam ze moze czeka na moj pierwszy krok, wiec napisalam do niego ale nie otrzymalam odpowiedzi...dałam sobie spokoj. Tez nie wiem co robie zle...Ale boli mnie to, zależało mi na nim i równiez byl to pierwszy facet ktory od dłuzszego czasu zrobil na mnie wielkie wrażenie.

Gość loomatko bosko
nastepna napierdziela jaka to happy jest.Nudna jestes z tym tematem. Myslisz, ze jak jestes ladna ,to beda Cie rwac durnoto!!!! Trzeba byc kobieta przez duze K a tego nie mozna sie nauczyc, z tym trzeba sie urodzic. Widocznie tego nie masz. Nie mazgaj i nie smec choc w sobote. Spadaj.

Gość loomatko bosko
bedą się tu mazgaić, chcesz tak pipszyc to se pieprz przy swoim dziadku nie wkurwiajcie mnie od samego rana ślepoty z was kobiety jak z gówien klejnoty mazgaje jedne

no wlasnie jestes fajna kumpela...a z kumpelami to moga isc na piwo i pogadac o dupie marynie-moze tu tkwi problem!? powinnas byc kobieta, urzekajaca zalotna pelna wdzieku i czaru...

Gość ale o co chodzi....
loomatko bosko to po co wchodzisz na ten temat jak Cię nie interesuje???

Gość zaraz znowu od razu olał
nie możesz sama sie do niego odezwać? duma nie pozwala? może mu coś wypadło ważnego i dlatego nie odezwał się w czas...

Gość ale o co chodzi....
może jeszcze nie wrócił z delegacji??? A on kiedy ostatni raz z kimś był??

tu nie chodzi o dume, mysle czy zadzwonic czy nie.. po imprezie kiedy sie poznalismy ja peirwsza sie odezwalam, pozniej on, i teraz przy rozstaniu po ostatniej randce wyraznie powiedzial, ze odezwie sie jak wroci nie chodzi o moja dume, tylko nie chce sie narzucac nie wiem kiedy ostatnio byl w zwiazku

Gość ale o co chodzi....
a kiedy wyjechał może jeszcze nie wrócił napisz do niego co słychać czy coś w tym rodzaju...

kobieca - delikatna, subtelna, pelna wdzieku - moze nie w 100% ale wydaje mi sie, ze mam te cechy wydaje mi sie, ze tu bardziej chodzi o moj charakter

Gość Leooon_zawodowiec
ja sie już do ciebie nie odezwe, zresztą przerzucam się na facetów

wyjechal w poniedzialek, mial wrocic w czwartek jest to delegacja zagraniczna, wiec nie dziwi mnie, ze nie odzywal sie bedac tam, tym bardziej ze wczesniej tez nie pisalismy sobie smsow bo ani on ani ja nie mamy na to czasu w pracy, po prostu sie umawialismy i widzielismy sie wieczorem

jesli juz, to napisze mu czy nic mu sie nie stalo, bo cos sie nie odzywa (duzo jezdzi samochodem, niedawno mial wypadek)

Gość dobra..rada
jak wróci to się odezwie przedłużyło się.... albo wrócił do byłej

na 1 randce jakos w zartach mowil ze jak bede sie wykrecac z drugiej, to zebym podala jakis wiarygodny powod, a nie ze pogryzl mnie tygrys czy cos, wiec zapytam go smsem, czy coś mu się stalo, czy po prostu pogryzl go tygrys, bo nie wiem czy sie martwic, czy nie

nie, wrecz przeciwnie moze jestem wlasnie zbyt malo powazna? wydaje mi sie, ze przez to przebywanie cale zycie z chlopakami nabralam niektore ich cechy - lubie jasne sytuacje, nie lubie intryg, kombinowania lubie wiedziec na czym stoje, potrafie rozmawiac z ludzmi w prost, nie lubie niedomowien, klamstwa, kombinowania jestem zawsze szczera, a niektorzy tego nie lubia samodzielna, wysportowana, pewna siebie, ale nie zadufana w sobie jestem bardzo niska i chuda tzw. filigranowa, mezczyzni oczekuja ze bede potrzebowac ich pomocy, ochrony i wsparcia, a ja dobrze radze sobie sama chce miec faceta, ktory bedzie sie mna opiekowal, bywam bardzo delikatna, ale nie mowie przeciez o tym wszystkim na 1 czy 2 randce

Gość ale o co chodzi....
napisz do niego tak jak pisałaś czy go tygrys pogryzł ;)

oki, bo mam metlik w glowie ostatnia rada pisac/nie pisac - olać/poczekać jeszcze ?

ok, napisalam - zobaczymy :) serce mi walilo przy tym jak dla glupiutkiej nastolatki

Gość ale o co chodzi....
co napisałaś??? mam nadzieję że się odezwie :)

odpisal, ze nie ale podziobal go golab a tak serio to zachorowal w delegacji i 3 dni umieral ale dzis juz postara sie wstać "a co, chcialabys sie spotkać"

Gość ale o co chodzi....
hihi fajnie :) widzisz mówiłam że się przedłużyło :) ale fajnie :)

Gość pytam nie bladze
facet cie zlewa, traktuje jak kumpele do piwa a nie kobiete

Gość ale o co chodzi....
pytam nie bładze lepiej zorganizuj sobie sylwestra

nie bylam z nim nigdy na piwie, raczej na romantycznej kolacji ale no nie wiem, mozesz miec racje, zobaczymy