Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozsądna zestrachana

Ryzyko ciązy- wysokie?

Polecane posty

Witam, Wiem, wiem, masa pytań na ten sam temat się pojawia. Ja już sama nie wiem co o tym mysleć. Kochałam się z chłopakiem bez zapezpieczenia na początku dni płodnych (1 dzień płodny - 9 dc). Do wytrysku nie doszło. Wiem, że może być z tym różnie - ryzyko zawsze jest. Generalnie jestem teraz w 32 dc i bola mnie piersi, w brzuchu kłuje, ale okresu jak nie mam tak nie mam. czy jest mozliwosc? Test wyszedł negatywny (z dzisiaj). Okresy mam nieregularne (srednio od 27-32 dni - bywało, że i 35). Mam problemy hormonalne, podejrzewano u mnie pco - mega wysoki androstendion, hiperprolaktynemie itd, na dodatek nie dawno bo 2 tyg temu mialam usuwane polipy (podobno tworza się, gdy jest za mało progesteronu). Obec tego, pytanie standradrdowe- czy test był wiarygodny? Czekać, czy się zamartwiać? - akurat ciąża nie była by czymś na co bym się szczególnie cieszyła. Jak myślicie?

Gość wszystki objawy ciązowe
gratulacje :-) ziecko nazwij po rodzicach : UŁOMEK

Haha ha. Cóż za cięty docwcip. Długo płodziłeś/aś? A teraz odpowiedz mi na pytanie o ryzyko, bo przeciez zdarzają się syt, gdy wytrysku niet, a przez płyn preejakulacyjny - ciąża jest mozliwa. sa takie przypadki.

Gość Zorientowana
Na pewno nie jestes w ciązy, zwłaszcza jak masz wysoka prolaktyne, do tego 9 dzien cyklu, brak wytrysku, raczej szanse zerowe..