Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to fajnie

Zjeść ciastko, mieć ciastko...

Polecane posty

Gość no to fajnie

Skoro facet za mną tęskni, twierdzi że mu zależy, że lepiej mu ze mną, że mu mnie brakuje, spotyka się ze mną,codziennie pisze, ale powiedział też że mnie nie kocha choć wcześniej mówił zupełnie coś innego, ale stwierdził że nie jest pewny swoich uczuć, to jest coś takiego możliwe? Bo ja myślę że albo mnie nie kocha i wydaje mu się że mu na mnie zależy, albo mnie kocha a wydaje mu się że nie. Napisał że to na pewno coś więcej niż lubienie. Jest typem romantyka, więc nie chodzi mu o przeruchanie. Kilka miesięcy temu został zraniony przez dziewczynę. Pomoże mi ktoś? Jak myślicie, tak obiektywnie patrząc?

Gość no to fajnie
hmm?

Gość no to fajnie
upp!

Gość inny wymiar
jak zwykle szczyt zamotania...Za takim nie trafisz...Olej gadke i niech będzie jak jest albo znikaj, jeśli chcesz czegoś więcej

Gość no to fajnie
też myślałam nad tym żeby dać sobie spokój... bo chyba nic ciekawego z tego nie wyjdzie :o

Gość marietkawww
jak sama piszesz, został zraniony i potrzebuje czasu żeby komuś zaufać, bo zapewne nie chce być znowu zraniony i tego się boi. Poczekaj i bądź cierpliwa!

Gość marietkawww
Ktoś go zranił i nie oczekuj że wyzna ci miłość dziś czy jutro, musisz poczekać on potrzebuje czasu bo nie chce być zraniony po raz drugi.

Gość marietkawww
został zraniony i nie oczekuj ze wyzna ci miłość dziś czy jutro. On potrzebuje czasu bo nie chce być znowu zraniony . Poczekaj...

Gość no to fajnie
właśnie zastanawiałam się nad ucieczką, albo czekaniem. dlatego tu napisałam to wy myślicie.