Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggfgddgdg

Chamsto ciężarnych nie zna granic... przykład

Polecane posty

Gość ggfgddgdg

Stoję sobie w kolejce w niedużym markecie, miałam kilkanaście rzeczy w koszyku. Za mną ustawiła się babka w zaawansowanej ciąży, w ręce trzymała batonik, gumę i jakąś gazetkę. Szkoda mi się jej zrobiła, bo wyglądała na zmęczoną, więc mówię: - Może niech pani przejdzie przede mnie, bo mam sporo zakupów... - Ooo, super, dziękuję bardzo. Za chwilę ustawia się za mną koleś z wózkiem wyładowanym po brzegi, na co ciężarna babka do niego: - Marek, chodź, tu stoimy. Koleś oczywiście niezbyt delikatnie władował się wózkiem przede mnie, na co babeczka: - No to ja poczekam w aucie, papa.

Gość wertus
:D Ale Cię wyrolowała. Trzeba było kolesiowi powiedzieć, że stoi za tobą.

Gość ggfgddgdg
chamstwo*

Gość ggfgddgdg
Poszłam do kasy obok, bo akurat uruchomili. Ale nie o to chodzi tylko i CHAMSTWO babonów

Gość gryczka
No faktycznie, niezbyt ładnie się zachowała. Już chyba lepiej prosto z mostu poprosić o ustąpienie miejsca, a nie tak nieelegancko się zachowywać :-o

Gość ciężarnaaaa
i tak gratuluję, że przepuściłaś ciężarną, ja jestem w 40tc i nigdy mnie nikt nie przepuścił, a nawet zdarzało się, że ludzie prosili abym ja ich przepuściła, bo mieli mniej rzeczy! szok ogólnie mimo wszystko gratuluję tzw. starych dobrych zasad savoir vivre-u!

Gość adz
www.piekielni.pl wymyśl cos swojego

Gość ciężarnaaaa
i tak gratuluję, że przepuściłaś ciężarną, ja jestem w 40tc i nigdy mnie nikt nie przepuścił, a nawet zdarzało się, że ludzie prosili abym ja ich przepuściła, bo mieli mniej rzeczy! szok ogólnie mimo wszystko gratuluję tzw. starych dobrych zasad savoir vivre-u!

ja bym powiedziała "o niee, skoro ma pani tyle rzeczy to jedak nie ustapie Pani'' i tyle-bede sie szczypac/.//

Gość ciężarnaaaa

Gość dlaczego nie...
zwróciłaś jej uwagi? Co z tego, że ciężarna? Nawet im nie wszystko wolno.

Gość co za znaczenie czy ciezarna?
ja jak mam pelny wozek i widze ze ktos za mna ma 3 rzeczy na krzyz to go przepuszczam, niezaleznie od tego czy to mlody dresiarz czy staruszka. przeciez zanim ja wyloze moj towar na kase to ta osoba juz zdazy sobie pojsc.

Gość dfvdfgdgdgb
autorko: 1. ćwicz asertywność 2. też prawdopodobnie będziesz w ciąży 3. marna prowokacja