Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezmózgowiec to moje 2 imię

POWAŻNE PYTANIE. Pomóżcie.

Polecane posty

Wczoraj, późnym wieczorem, paląc stare papiery (głównie z róznych instytucji, gdzie widniały moje dane osobowe), spaliłam środek wanny :-O Nie mam niszczarki, pieca, podwórka/ogrodu ani balkonu, na którym mogłabym puścić z dymem stare dokumenty, więc dokonałam tego w łazience :-O Jak zaczęło mi się ostrzej palić w rękach, wrzuciłam papiery do suchej wanny i zamiast od razu polać wodą, zostawiłam, żeby się lepiej zniszczyły :-O I zniszczyły, razem z wanną! :-O Smród był niemiłosierny, a na środku, jest teraz duża rdzawo-brązowawa plama w miejscu 'ogniska' :-O Nie wiem, gdzie był mój mózg w czasie dokonywania 'egzekucji papierzysk'?! Nie wiem, jak to się stało, że w ogóle wpadłam na pomysł palenia w domu! :-O A najgorsze w mojej bezmyślności jest to, że wanna wydała mi się żeliwna, a jest akrylowa! Próbowałam usunąć spaloną plamę różnymi środkami chemicznymi, ale nic to nie dało :-O Jest jakiś sposób na pozbycie się tego??? Czy pozostaje kupno nowej wanny? :-O

Gość i z taką nutą
naprawdę urocze :classic_cool:

Gość wwwwwwwwmmmmmmmmm
To dobrze, że nie spaliła się Twoja cipeczka.

Gość wertus
Masz blond włosy? :P

I nie jest to prowokacja. Mogę nawet zamieścić zdjęcia :-O Moja głupota mnie przerosła :-O

Gość wwwwwwwwmmmmmmmmm
Pokaż też jakieś Twoje seksowne zdjęcia.

Nie mam seksownych zdjęć. Mam spaloną wannę i związanego z tym doła! :-O

tak musisz kupić nową wannę znam taką mądrą inaczej pannę, która sobie też wannę zniszczyła, a w sumei rodzicom, nie sobie nie mogłaś tego w ceramicznym albo metalowym zlewie zrobić? co za bezmyślność.... a żeliwna wanna to żadna róznica, bo farbę byś spaliła, a malowanie wanny to nie jest takei proste, jak malowanie ściany ech... przynajmniej zdajesz sobie sprawę ze swojej bezmyślności, to już coś...

Mozna kupic renowator do wanny czy jakos tak, nie wiem jak sie to fachowo nazywa (moze emalia??) i tym to zamalowac moze sie uda Tez nie wiem gdzie miałas łeb podczas tej egzekucji :D:D:D Sama mam mase papierów w domu i nie wiem jak sie tego pozbyc wiec rozumiem poniekąd twoj desperacki krok :P

Nie mam seksownych zdjęć. Mam spaloną wannę i związanego z tym, doła! :-O

Mozna kupic renowator do wanny czy jakos tak, nie wiem jak sie to fachowo nazywa (moze emalia??) i tym to zamalowac moze sie uda Tez nie wiem gdzie miałas łeb podczas tej egzekucji :D:D:D Sama mam mase papierów w domu i nie wiem jak sie tego pozbyc wiec rozumiem poniekąd twoj desperacki krok :P

?

Ja w gimnazjum zrobiłam coś podobnego, ale na o wiele mniejszą skalę. I tak lekki ślad został co ja sie nie namęczyłam i niczym ni chciało zejść. A Cifem zeszło bez najmniejszego problemu

Kup renowator do wanny (nie wiem jak to sie fachowo nazywa, moze emalia??) i tym to zamaluj moze sie uda? (kupisz np w Obi itp sklepach) Ale łeb to ty masz :D :D sama mam mase papierow w domu i nie wiem jak sie tego pozbyc wiec poniekąd rozumiem twoj desperacki krok :P

Gość Cagy
pokaz zdjecie. Wiem, ze sa specjalne wypełniacze do ubytków w akrylu. Ale to chyba zależy od ogromu zniszczeń.:)

Miałam problemy z pisaniem na kafe. Za chwilę zamieszczę zdjęcie.

Gość facet z ...
pokażesz swoje nagie fotki ?

Gość nic takiego zlego
niby co? mialas spalic mieszkanie? Skad mialas wiedzic,ze wanna sie tak zniszczy, przeciez nie paliłas w niej przedtem . Nie przejmuj sie, gorsze błedy zyciowe czlowiek popełnia, a na dswiadzniech sie uczymy:) Emalia do wanien albo nowa wanna