Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert ma pomysl

jak bede mial 33 lata odswieze kontakt z kolezankimi z liceum i studiow

Polecane posty

Gość robert ma pomysl

teraz mam 29, za 4 lata jak nie bede mial zony to zobacze ktore dawne kolezanki z liceum i ze studiow sa wolne i umowie sie z nimi i bede je ruchal seriami oczywiscie zrobie tak - przyPOmne sobie wszystkie lasencje ktore byly "hot" i te przecietne,a te ktore byly pasztetami wtedy odrzuce z gory sposrod tych co byly naprawde zajebiaszcze, pewnie wiekszosc juz to beda mezatki a wiec zostaja te co byly przeciertne mysle ze tak 1/3 z nich wciaz bedzie sama w wieku 33 lat bedzie to rodzilo wielka frustracje jak je zagadam, zaprosze do dobrj knajpy, i pokaze ze cos w zyciu osiagnalem, to juz moj krzywy nos nie bedzie przeszkoda :D generalnie kobieta samotna w wieku 33 lat pragnie z jednej strony desperacko meza a z d rugiej seksu, fizycznosci, zaspokojenia, chce byc ruchana i miec lizana cipke jak tego nie ma, to czuje sie przegrana zyciowo a wiec ja im to dam, i bedzie ekstra

Gość yhyhyhyhy
co za idiota z niskim poczuciem wartości

Gość dobry plan
a te wyzej do debilki

Gość zenada jestes pusty
jak dzban :D

uśmiałam sie :D:D przegrany życiowy to Ty jesteś nie one :P:P z resztą jak przypomną sobie jaki byłeś w liceum to wątpie żeby któraś chciała Cie oglądać :D:D też pewnie jesteś w kategorii pasztety :D

Gość Możesz się zdziwić...
Dzisiaj na spotkaniu przedwyborczym spotkałam koleżankę z liceum... Przyznaję że nie przytyła.. bo jak wyglądała jak trzydrzwiowa szafa, tak wygląda.. :P A z twarzy też nie było szans, aby się pogorszyło ... :P W dodatku jedna z najgorszych uczennic... I co się dowiedziałam? Ma już 2 dzieci, a ja wcale... (byłam miss liceum i najlepsza w klasie). I jeszcze do mnie z tekstem, że późno wyszła za mąż, bo 6 lat temu dopiero... :O Jesteśmy 30-latkami... Więc pasztety też poszły jak woda... :O

Gość Możesz się zdziwić...
Ja wiecznie sobie coś zarzucam, pracuje nad sobą - nad ciałem, duchem i umysłem i ciągle czuje, że robię za mało ... Jakbym wyglądała jak ona, chyba popełniłabym samobójstwo .. a ona plotkara nr 1, brzydka - że gorzej chyba być nie mogło... i poszła jak woda .. Głupsza niż dłuższa ... Jestem zaskoczona, że ktoś chce mieć z nią dzieci... :O

Gość robert ma pomysl
:classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] Możesz się zdziwić... Ja wiecznie sobie coś zarzucam, pracuje nad sobą - nad ciałem , duchem i umysłem i ciągle czuje, że robię za mało ... Jakbym wyglądała jak ona, chyba popełniłabym samobójstwo .. a ona plotkara nr 1, brzydka - że gorzej chyba być nie mogło... i poszła jak woda .. Głupsza niż dłuższa ... Jestem zaskoczona, że ktoś chce mieć z nią dzieci... najwidoczniej nie masz prócz ciała i względnie ładnej gęby nic więcej do zaoferowania dlatego dalej jesteś sama 🖐️