Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna babka z forum

Wycifali vigantol, szok!!!!

Polecane posty

Gość ja tam moim dzieciom nie dawał
am. Tak samo żadnych nowomodnych witamin K ani cebionu bez potrzeby. Ładuje się teraz w te niemowlaki witaminy sztuczne, a po kilku mies "szok" bo coś znów wycofali.

Gość Danjaa
fajna babka, durniu forumowy wycofali go jakies 5 miesiecy temu:O

mówili o tym jakiś czas temu w Dzień dobry tvn ale temat chyba ucichł, bo nic więcej nie obiło mi się o uszy. W każdym razie współczuje rodzicom którzy mieli tą skażoną serię, bo w zasadzie nie wiadomo nic o tym co się może dziać.

No i mam w domu te felerne krople ze skażonej partii, na moje szczęście większa cześć wylała mi się a dziecku podałam dosłownie parę razy...masakra :O

Gość Danjaa
"szkoda ze niektórzy rodzice dowiuadują sie tera" hhaha:D jak widac nie wszystkim tępa cipo internet słuzy tylko do pieprzenia głupot na kafeterii:D jakbys nie spedzala calego dnia na pisaninie na kafe, to bys wiedziala tak jak inny:O

Gość do Danjaa
ale dno sobą reprezentujesz..

Gość Danjaa
za to wy wyzyny...głupoty i ignoranctwa:D:D

Gość Danjaa
o moj poziom sie nie martw głupia mamusko:O poczytalam twoje wypociny kafeteryjne i zastanawiam sie jakim cudem masz jeszcze czelnosc kogos krytykowac :O i spadaj bo z idiotkami z rozumiem rozwielitki nie gadam:O

Gość deserem jagodowym zajeżdża
jak nic ;] poziom ten sam hahahaha też nie słyszałam o tej aferze z witaminami.

fajna babko, az dziwne zeby ktos sie dowiedzial teraz dopiero. nawet na tym forum bylo sporo tematów tego typu. sprawa byla odpowiednio naglośniona, trąbili o tym we wszystkich mediach - to ze ktos sie dowiaduje teraz to nie wiem z czego moze wynikac, cisnie mi sie na palce ze z wlasnego zaniedbania... "bo w zasadzie nie wiadomo nic o tym co się może dziać." nic. to że zanieczyszczony nie znaczy że trujący. bez paniki.