Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak sie czuliście wczoraj...

Polecane posty

Ja byłam :D Ale już mi lepiej :D Jak wstałam i zobaczyłam, że działa wiedziałam od razu, że to będzie piękny dzień :classic_cool:

Gość Ala-21
fatalnie sie czułam popadlam w histerie bo nie dzialalo kafe

Gość przeznaczenie :-))))
a ja pomyslalam, ze to przeznaczenie, bo zamiast pisac prace licenc. to siedzie ciagle i czytam glupoty. wczoraj napisalam nawet nadprogramowo, wiec jak dla mnie mogliby wylaczyc mi ja czesciej ;-)

Gość tereferedudkiii
uff czyli wam tez nie dzialalo? myslalam, ze tylko ja cos stracilam z bogatego zycia kafe w piatkowy wieczor.... ulga

przeznaczenie :-)))) a ja pomyslalam, ze to przeznaczenie, bo zamiast pisac prace licenc. to siedzie ciagle i czytam glupoty. wczoraj napisalam nawet nadprogramowo, wiec jak dla mnie mogliby wylaczyc mi ja czesciej --> Zazdroszcze, bo ja zamiast popracowac to opierdalalam sie jeszcze bardziej, gdyz ogladalam jakies debilne filmy, a jak siedze przy kafe to zawsze napisze jedno zdanie co pol godziny. :classic_cool:

Gość ggeggg
zzle bardzo zle :o co 20 min sprawdzałam czy juz jest przez poł nocy :( i nie bylo :o

Gość Marysia z duzego miasta
uffffff odetchnelam ulga ze kochane kafe wrócilo znów do nas bez kafe ja nie zyje kafe jest jak mój tlen moje zycie

Gość nwehnifnw9eif9340y
myslalam ze ziscila sie przepowiednia o wojnie i koncu swiata,bylam zalamana bo myslalam ze najpierw czesto i gesto bedzie trup padal a potem kafe zgasnie a tu gowno....koniec kafe i depresja mysli samobojcze,rwanie wlosow z glowy....cala nic siedzialam w piwnicy i popuszczalam w majtki dzis wyszlam ukradkiem wlaczylam kompa patrze kafe dziala jesoooo!! jestesmy uratowani!!

Gość nwehnifnw9eif9340y
dajcie link do tego f23

Gość nwehnifnw9eif9340y
ok dzieki

Gość nwehnifnw9eif9340y
poza tym swiadomosc ze kafe nie dziala przyprawia mnie o problemy z orgazmem 🖐️