Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpdesk..........

jak wygospodarować taras 50m2

Polecane posty

Gość helpdesk..........

jakies pomysly?

chyba zagospodarować :) można to zrobić w wielu stylach, albo je pomieszać prowansalski z ziołami, cyprysami i lawendą byłby fajny albo naturalny leśny z drzewkami w donicach i krzalami albo wiejski-polski z brzozami, wierzbami, malwami i różami albo "uprawny" ze szczepionymi jabłonkami, malinami, borówką amerykańską no, 1000 pomysłów na takie wielki taras :) oczywiście do tego huśtawka pod baldachimem, krzesełka i stolik do posiedzenia/pojedzenia można nad jakąś wodą pomyśleć ech... moje marzenie

Gość helpdesk..........
ale zabudowac go mozna?

Gość zastawa stołowa
Ja część bym zabudowała, po co taki wielki taras, a tak zyskałabym dodatkowe pomieszczenie. Co do wystroju do kwestia gustu, ja lubię drewno i dużo zieleni.

Gość helpdesk..........
ale tylko czesc zabudowac i nie cegla.

no i co w tej zabudowanej części? graciarnia, jakiś widziałam wiele nie mówiąc juz o tym, że zaciemniasz pomieszczenie, które wychodzi na taras i z założenia ma być dobrze doświetlone

Gość uraksa
Normalnie - kwestia posiadanej powierzchni. Jedna ważna uwaga - zerknij sobie tutaj - http://www.drewex.net.pl Jeśli taras ma być elegancki to musicie wybrać deski tarasowe ;-)

Gość Filipk33
Myślę, że przede wszystkim powinieneś rozważyć wykorzystanie odpowiedniego materiału do pokrycia tarasu jak trwała i piękna kostka dekoracyjna bądź płyty z linii Presstone.