Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci tacy są

CO DZIS ROBICIE ???

Polecane posty

Gość marusia czołogistka
takie koleżanki to lepiej od razu skreślić:) szkoda nawet tych groszy za smsa,ludzie są bardzo niewdzięczni,ja mam dwie przyjaciółki ,jedna 500 km ode mnie druga za oceanem :D wszystkie inne znajomości są płytkie ,należę do osób których nie interesuje że kowalski ma kochankę a nowak kupił nowy samochód,uchodzę za odludka generalnie :)

wrocilam z pracy, zjadalm obiad ide spac zaraz bo wieczorem na domowke a pozniej na miasto, i rano do pracy znowu 🖐️

ja zaraz po liceum wyjechalam do anglii zeby na studia zarobic wrocilam po 2 latach i zaczelam wlasnie studia tak naprawde zostaly mi tez 2 bliskie osoby, przyjaciolka i dawna kolezanka reszta jakos sie ulotnila mialam jeszcze jedna przyjaciolke ale jest mi winna troche kasy i jakos rzadko z nia mam kontakt, a kiedy bylam zagranica to dzien w dzien dzwonila, ludzie mowia o niej ze czula pieniadz to sie odzywala:o tez siedze narazie sama bo ejstem w obcym meiscie, mam tylko ta jedna dawna kolezanke bo przyjaciolke to ponad 4h drogi ode mnie ale wole to niz jakies pseudo znajomosci

Gość tez cos powiem...
kiedys co weekend knajpa dyskoteka z kumpelami, teraz choc mieszkam od nich 30 km , mieszkam z facetem to nie mialabym probemu zeby do nich przyjechac i gdziec wyjsc.. ale... prawie wszystkie dzieciate od roku, dwoch, jedna w ciazy, juz nie ma takiego kntaktu jak kiedys,,, do mnie tez kazdej za daleko zeby przyjechac, mowilam, jak bedziecie chchialy to dajcie znac i przyjezdzajcie, zadnej nie bylo a mieszkam tu od ponad roku...

Gość faceci tacy są
ja tez mam ludzi w dpuie, ale to działa na dwie strony, o mnie ludzie wszystko chca wiedziec i pierdolą głupoty. ty zgrywaja przyjacoil a za plecami ....

Gość faceci tacy są
moja "przyjacoika" z tej samej wsi co ja, pojechała sobie dzisiaj gdzies, nawet nie wiem gdzie bo ona nie raczy widocznie mi odp na smsa, a ze pojechała to wiem od jej młodszej siostry, niedługo mam urodziny to pewnie mnie zaprosi na flaszke, bo przeciez bede miała kase co nie... ufam jej i przywiazana jestem do niej, ale zaczyna mnie juz ona wkurwiac

Gość doobrze gaadaa
Ja pojde sobie na zakupy, chcialam sobie kupic jakis sweterk, moze na kawke, do kina- sama niestety bo maz wyjechal na delegacje :(((( ale postaram sie zrobic cos fajnego. Narazie wpiierdziielam ptasie mleczko ( juz zaluje wlasnie bo nie chce byc gruba i sie przeslodzilam ale co zrobic- nie wyrzygam go przeciez) i pije herbatke zielona :p acha bede sie tez uczyc bo za tydzien mam kolokwium :) ale to potem....