Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_zalamanavc

dziś już ochlonelam --przestal kochac -czesc 2 .

Polecane posty

Gość nie_zalamanavc

zrozumialam ze jak się narzucam to wlasnie zle ze powinnam byc i ja taka jak on-olewac itd a dbac o siebie.wczoraj niestety wyplakiwalam sobie przy nim oczy,ale dzis on chce zebym u niego byla,odpierdole się na max ale nie wiem jak sie zachowywac, dopiero chcial przerwy ode mnie,a dzis chce spotkania,jeszcze nie zdazylam go potraktowac jak on mnie ... zeby zatesknil ,zdazylam tylko pokazac swoją slabosc .. .

Gość naiao
oj oj!!!!!!!!!!!!!! tylko nie pozwól mu zaciągnąć cię do łóżka !!!!!!!!!!!!!!!!! :O bo to będzie masakra!!!!!! ewentualnie podkręć go, na maxa, a potem się zmyj!!!! bo jak chce sie spotkać to na bank liczy na darmowy numerek!! ja tak miałam. potem tylko plułam sobie w brodę, że znowu dałam sie tak złapać !!!

Gość nie_zalamanavc
byc obojetna wobec niego ?rozpaczalam 2 dni dwie noce,potem do mnie dotarlo ze sie ponizam,powinnam to olac pokazac mu co traci ,zając sie sobą.ale niestety dzis on chce spotkania [rozmowy i zebym zostala u niego...] tez chce,ale xhcialam mu pokazac swoją mocniejszą stronę

Gość naiao
głowa do góry! tylko NIE POZWÓL MU NA SEX. pewnie liczy na to że nadal będzie miał panienkę na telefon!!!! podkręć go i skwituj komentarzem 'sorry, ale skończył ci się abonament' albo coś takiego :P

Gość nie_zalamanavc
dziewczyny a najgorsze ze bylam tak zrozpaczona ze wylam ,dzwonilam,pisalam zalosne smsy,przy nim wczoraj lakalam ze dlaczego itd dopiero dzis otrzezwialam ,ale dzis to on chce spotkania

Gość nie_zalamanavc
łkałam*

Gość naiao
wiesz, ale chodzi ot o żeby nie było zmartwionej dziewczynki i 'ojoj, sorry skarbie, tak , chciałabym ale mam okres..' tylko twarda sucz, która doprowadzi go do wrzenia, a potem bez mrugnięcia okiem wyjdzie z mieszkania :P niech ma nauczkę. nie pokazuj słabości i nie mów o okresie, tylko zagraj TWARDĄ ZIMNĄ sukę :D

Gość nie_zalamanavc
nie ukrywam ja tez chcę ... ale ja chcialam mu pokazac ze juz nie bede slaba

Gość nie_zalamanavc
nie dam się ...

Gość naiao
miałam tak samo, tylko nikt mnie nie ostrzegł ..i przespałam się z nim. taka była jego taktyka, był pewien ze skoro tak rozpaczałam to z wdzięcznością przyjmę propozycje spotkania i 'łaskawe' bzyknięcie mnie.. no i sie nie pomylił... :S ..zbyt rozwalona emocjonalnie byłam. i nie miałam nikogo kto by mi otworzył oczy. uwierz. zagraj zimną i obojętną pewną siebie kobietę która doprowadza słabego facecika do wrzenia i kastruje go jednym wymownym spojrzeniem :D

Gość nie_zalamanavc
dzięki kochana,wiesz tak zaluje ze nie zagralam twardej ale to bylo za bolesne..mowil ze chce odpoczac a ja wylam na te slowa ze jak to a milosc...ale dzis juz bylabym inna ,,tylko ze on mieszka daleko jak dzis pojade to bede musiala zostac do jutra..i nie wiem co robic ,odwrocic sie tylkiem i pojsc w kime.?. ehh

Gość naiao
to do innego pokoju idź, weź koc, i olej bzykacza. naprawde. nic z tego dobrego nie będzie jeśli mu pozwolisz na zbyt duzo, będzie widział że ma cię na każde skinienie :S najlepiej byłoby wcale się nie spotkać ! jeśli jeszcze możesz to odwołaj to, powiedz że sorry ale to nie jest najlepszy pomysł, bo cośtam. cokolwiek. nawet że ci chomik zachorował. xD bo najwyraźniej to taki sam typ co ten "MÓJ" :S podły padalec. napisz mu że innym razem -ty podejdziesz do tego z większym dystansem i już tak łatwo cie nie bzyknie ;) pisze to z głębi serca, po własnych przeżyciach, i bardzo żałuję że nie miałam nikogo kto mi otworzyłby oczy wtedy..ani ze nie trafiłam na kaffe... zbyt byłam roztrzęsiona i załamana... myślałam tylko o tym ze tak go kocham i zrobię wszystko żeby mnie kochał tak jak wcześniej.. gówno prawda. okazanie słabości to najgorsze co można zrobić. jemu tylko ego się napompuje i będzie górą .. :S

Gość nie_zalamanavc
przeraza mnie to ze mielibysmy nie odbyc tej rozmowy ale w sumie on mnie olal . . .

Gość naiao
to za szybko. spróbuj teraz się wycofać. powiedz że nie masz czasu. moze za tydzień, za dwa.. naprawde będzie łatwiej. tak w emocjach pewnie znowu sie złamiesz i rozpłaczesz albo co... . i nie odzywaj sie przez ten czas. powiedz ze musisz sobie coś przemyśleć. i wtedy się odezwiesz. naprawde!!!!!!!! wtedy on zobaczy że nie ma cie owiniętej wokół palca !!!

Gość nie_zalamanavc
po tym jak on mnie olal rzeczywiscie zastanawiam sie czy nie lepiej siedziec w domu i OLAC jego

Gość solvent
nie rozumiem po co tam idziesz facet będzie miły, ale tematem przewodnim w jego myślach będzie seks (u nich tak to działa) po co iść skoro masz być chłodna i oziębła? nic mu w ten sposób nie udowodnisz policzkiem dla niego może być fakt, że zostaniesz w domu