Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata186

prezent na mikołaja

Polecane posty

Gość renata186

Zastanawiam się nad prezentem na mikołaja dla mojego chrześniaka ( 9lat). Buszowałam troche po sklepach i znalazłam fajną pościel ze spidermanem. Nie wiem czy to dobry pomysł. W sklepie kosztowala 129 zł. ale poszukałam troche na nacie i znalazłam za 95. Także chyba bardziej opłaca sie zamowic przez internet. Co sądzicie o tej pościeli? Myślicie, ze to dobry pomysł na prezent? Dodam, ze on bardzo lubi spidermana. Podaje link do tego sklepu w ktorym zanlazlłam : http://dekor-house.pl/product/Posciel-bawelniana-SPIDERMAN-160x200cm,POS-M-SPIDERMAN

Gość renata186
kurcze link się nie chce cały podkreślić. Jeśli będziecie chcieli wejść to musicie w linku dopisać to co się nie podkreśliło. Bardzo was prosze o pomoc.

Gość renata186
nikt nie pomoże?

Gość renata186
Nie reklamuje. Chciałabym po prostu dowiedziec sie czy to dobry pomysl na prezent

Gość alllka
szczerze, to sama bym taką chciała - od dzieciństwa uwielbiam spidermana :D pytanie tylko jak się zmieniły preferencje od mojego dzieciństwa...

Gość renata186
No właśnie. Nam moze sie teraz taka posciel wydawac fajna bo kiedys po prostu takich nie bylo. Ale prawdą jest ze wiekszosc prezentow jakie dostanie to beda jakies zabawki wiec moze ja faktycznie kupie ta posciel