Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już mnie wszystko boli :)

chodzicie na silownię ? pomóżcie :)

Polecane posty

w poniedziałek idę pierwszy raz w zyciu na siłownię ? centrum odnowy ? cholera wie co to jest - Pure - coś tam ,coś tam . no i mam stracha :) koleżanka dostała wejściówkę , podobał nam sie basen i tak nas ta babka skolowała ,ze kupiłyśmy karnety :) mam sie ajkoś przygotować ? no oczywiście oprócz rzeczy oczywistych mycia depilacji i tak dalej ? ale mam zabrać coś jeszcze ? chcę skorzystać na początku z rowerków , mozę bieżni a póżniej z basenu - co sie przydaje w takich wypadkach ? :)

Gość sdfgdsgsdhsd
Zabierz ze sobą struj do ćwiczeń i sprzęt do kąpieli oraz 2 ręczniki.Jednym się wytrzesz po kąpieli a drugim będziesz wycierała pot podczas ćwiczeń. A co ty jeszcze byś chciała zabrać?Przecież idziesz tam poćwiczyć a nie na podryw?

a kto wie co sie człowiekowi może zdarzyć :) pewnie ,ze nie na podryw , ale widziałam sporo ludzi z jakimiś słuchawkami w uszach , bidonami , szlag wei z czym jeszcze ....:)

Gość sdfgdsgsdhsd
No jak lubisz to możesz sobie zabrać mp3(tylko takie małe żeby nie przeszkadzało w ćwiczeniu) i coś do picia.

Gość mamachichi
wode do picia

Gość tuiyuoo
nie idz po silowni przypadkiem do sauny, bo zniwelujesz caly efekt cwiczen... wez jakis wygodny stroj do cwiczen, pamietaj o butach. jakies picie mozesz wizac jak chcesz, najlepiej jakis napoj izotoniczny, bron boze tigera czy red bulla. skoro idziesz pierwszy raz to po moga cie bolec miesnie, wiec na miejscu-wydaje mi sie, ze powinni miec wypij sobie koktajl, ktory zapobiega zakwasom, albo rozciagnij troche miesnie w domu.

dzięki - do sauny i tak nie chodzę , mama cerę naczyńkową . mam zamiar poswięcić tym ćwiczeniom - 2-3 razy w tygodniu po 2 godz i mam nadzieję ,ze poprawi sietroche moja kondycja , bo teraz słaba jestem jak góówno w galrecie :)

te napoje izotoniczne to maja takie wsciekłe kolory ? i czemu nie red buula ?

Gość tuiyuoo
jest taka zasada cwiczen 3x30 czyli 3x w tygodniu, minimum po 30 minut. nawet, jak bedziesz cwiczyla 2x w tygodniu po 2 godziny to i tak nie osiagniesz, osiagniesz, ale o wiele pozniej, tych samych efektow, co przy cwiczeniu 3x w tygodniu.

Gość sdfgdsgsdhsd
Napój izotoniczny to na przykład powerade-a kolory mają fajne :P Mój ulubiony to jagodowy.

no ,ale jakiś trener chyba coś mi tam podpowie ? w oplacie wpisowej mam 2 spotkania z trenerem , który ma mnie obmierzyć i po rozmowei zaproponwać zestaw ćiczeń ,a co tiu dużo mówić - brzuch i duupsko do poprawy i to maskymalnej .:)

wyglada troche jak denaturat :) ale jeśli spełnia swoja role moze mieć nawet kolor kupy niemowlaka :)

Gość tuiyuoo
tak, napoje izotoniczne to powerade, oshee itp. jest tez taka woda. gdy cwiczysz to sie pocisz a wraz z potem twoj organizm traci mikro, makroelemnty i duzo innych substancji niezbednych do utrzymania jego prawidlowego stanu, a napoje izotoniczne zawieraja wlasnie te substancje, czyli w czasie cwiczen uzupelniaj ciagle plyny a mniej sie zmeczysz i szybciej zregenerujesz po wysilku. red bulle i inne podwyzszaja cisnienie, poza tym nie sa do konca zdrowe dla organizmu.

Gość sdfgdsgsdhsd
" wyglada troche jak denaturat " No właśnie też mi się kojarzy ten kolor z denaturatem(chociaż tak na prawdę denaturat jest bardziej fioletowy) ,ale za to jest świetny w smaku :P

naprawdę zaczyna mnie wszystko boleć jak zaczynam myśleć o tych ćwiczeniach :) ale skoro forsa wydana ... pomogłow wam to w czymś ?

Gość tuiyuoo
no coz, najlepszym sposobem na zmuszenie sie do cwiczen jest wlasnie wykupienie karnetu- szkoda ci bedzie wydanej kasy i bedziesz chodzila. wazne zebys na tej silowni dawala z siebie wszystko, a nie udawala, ze cwiczysz. wazna jest tez dieta. nie mozesz zaczas jesc wiecej i myslec sobie, ze spalisz wszystko na silowni. jedz lekkie, odzywcze posilki.

Gość dddddd55555
TUIYOO NIE WIEDZIAŁAM O TEJ ZASADZIE 3*30,DLACZEGO TAK JEST?