Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja kobieta nic nie robi w do

moja kobieta nic nie robi w domu

Polecane posty

umówiłem się z moją kobietą, że ja będę zarabiał na dom a ona będzie się nim zajmować. od ponad miesiąca syf w mieszkaniu, ona wiecznie albo na imprezie albo odsypia. kanapek mi nawet do pracy nie zrobi (chodzę do pracy na 10, nie na 6 rano) o obiedzie nie wspominając. powiedziałem jej, że w takiej sytuacji ślubu nie będzie to jej matka zrobiła mi dziką awanturę i oczywiście to ja jestem ten zły. myślicie, że należy zakończyć związek i powiedzieć jej, żeby się spakowała i wyniosła czy jeszcze walczyć?

Gość już mnie wszystko boli :)
to co ty - obiad chciałbyś przed 10 ?:)

nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Gość tuiyuoo
no skoro sie wczesniej umowiliscie, ze ty zarabiasz a ona zajmuje sie domem to laska postepuje nie fair. moze daj druga szanse i jasno okresl zasady, albo niech idzie do roboty. a mamusia sie nie przejmuj.

Gość Tzookierek
A ja mysle, ze ona nie z tych. Moze i sie tak umawialiscie, ale ona nie jest typem kury domowej, wiec jesli Ci na niej zalezy to wyslij ja do pracy. Bedzie szczesliwsza, niezalezna i bedzie mogla wynajac kogos do sprzatania. No bo skoro Wam wystarcza kasy Tylko z Twojej pensji to jak ona cos sobie zarobi to bedzie moga przeznaczyc na gosposie pare razy w tygodniu, tak?

macie rację, mogłem wymyślić lepsze prowo :o

Gość she banks she move
z niej nic nie bedzie juz, widzisz to teraz ty bedziesz zarabiała kase, sprzatal gotował, a ona latała po imprezach, kolezankach, zakupach i wszystko wydawała. Sory ale zeby mieszkania nie sprzatnac to juz jak o niej swiadczy jak nie pracuje, jest brudaska i leniem z wiecznymi pretensjami i roszczeniami, niedlugo zacznie ci narzekac ze za mało kasy zarabiasz bo ona widziała u znajomej cos, albo bedziesz siedział z dzieckiem bo ona pojdzie na impreze. pogon jaknajpredzej taka.

Gość solvent
:) mnie się wydaje, że ta sytuacja jest przekoloryzowana ile lat ma twoja dziewczyna i co ma jej matka do waszego związku?

Gość Bo ty kurna głupi jesteś
Kiedyś montowali babom homonto i kazali pole orać, a teraz myślisz, że tak leniwe stworzenia z własnej woli będą pracować? Kup paralizator i wytresuj ją bodźcami elektrycznymi jak bawoła :classic_cool:

a ja myślę, że temat "matka powoli odmawia mi pomocy" nie wyszedł to powstał ten. Ale istotnie, trochę lepszy :)

"myślicie, że należy zakończyć związek i powiedzieć jej, żeby się spakowała i wyniosła czy jeszcze walczyć?" możesz skonczyć lub nie niezaleznie od tego jak postąpisz, na pewno musisz się nauczyć sam robić kanapki:D marne kolejne prowo z dupy

Gość maliboo
skoro ja utrzymujesz i wnosisz wklad w zwiazek to logiczne jest, ze ona powinna sie tez postarac chyba ze ma sie za ksiezniczke albo ja wychowasz (pogadasz, postawisz ultimatum) albo powinniscie ie rozejsc koro macie inne priorytety moze ona jest stworozna dla goscia z cezka kasa ktorego stac na kucharke i sprzataczke

Gość Tzookierek
A zreszta, jakbym byla Toba to bym juz jej dawno zrobila zayebista awanture.

ja jej nie kazałem być "kurą domową", sama chciała zostać w domu. ona nie garnie się do żadnych obowiązków, a życie to nie tylko chodzenie do kosmetyczki i na imprezy.

Gość już mnie wszystko boli :)
rubense , też myśle , że to ten sam autor :) teraz czekamy na temat o wyrodnych rodzicach i już będzie trójca :)

Gość maliboo
no prosze, a ja sie w krecilam w prowo :D

kolejny Zlot Pelikanów :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Adgjm
Jezu on tylko wsparcia tutaj szuka.. trudna sytuacja, moj chlopak tez mial kiedys taka dziewczyne. Pozniej okazajo sie ze go zdradzala, ale nie mowie,ze w Twojej sytuacji rowniez tak jest. Moze i zaslugujesz na kogos lepszego skoro ona tak robi. Moze po prostu nie dorosla do powaznego zwiazku albo nie czuje obowiazkow..

Adgjm :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

jej matka we wszystko się wtrąca, myślałem, że jak zamieszkamy razem to odetnie pępowinę, ale tak się nie stało. nie wymagam mycia okien codziennie ani obiadów z 4 dań. skoro siedzi w domu to ma czas odkurzyć dywany i wrzucić naczynia do zmywarki. a ona jedyne co robi, to chodzi po fryzjerach, kosmetyczkach, na kawkę do koleżanek i na imprezy. ona ma 28 lat, ja 32 więc dzieciakami nie jesteśmy. kiedyś była taką ciepłą dziewczyną, miłą i otwartą a teraz? teraz twierdzi, że coś jej się od życia należy.

Jesli to nie prowo to on znia jest, bo ja kocha i ma nadzieje, ze ona sie zmieni.

Gość Adgjm
Skoro w domu sama siedzi w dzien to z nudow moglaby posprzatac.. Zastanow sie czy to ma jeszcze sens...

Gość gość
ja mam podobnie... tylkoe nie imprezy ale fejsbuk, jakies czaty, komputer, smartfon itp. masakra jakas, Nawet kanapek se do pracy nie robi :| ostatnio nawet haja bo jej kolacji nie zrobilem

Gość gość
normalnie jak PASOŻYT jest ta dziewczyna tylko kase od męża ciągnie

Gość gość
pasożyty