Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanka23

Czy ja się mogę podobać?

Polecane posty

Gość sdfgdsgsdhsd
"Czy już zawsze będę sama? "-hehe dobry bajer :P No mi się podobasz :P

Gość sasanka23
Dzięki za pocieszenie :) Jakoś tak smutno mi ostatnio, to chyba przez jesień.

Gość ty jak ty nie znam sie na
babach ale kozaki masz swietne! jaka marka??

Gość A kogo szukasz?
;)

Gość no bez jajów
powiem ci tak podobac się możessz, ale zalezy komu...i czego szukasz...Bo wygladasz troche jak dziwka, jesli szukasz porzadnego faceta to marne szanse znalezienia go jesli tak sie ubierasz, a jesli szukasz przelotnej znjaomosci to jak najbardziej...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A idź, nie wkurzaj! Myslalam, ze jakiegos paszteta zobacze, a tu fajna babka. A dlugo jestes sama? Bo jak tak to problem musi być w charakterze...

"Bo wygladasz troche jak dzi**a,..." Dlaczego ? Bo jest seksowna i kobieca ? Lepiej jakby założyła modny teraz szary sweter i torbe szmacianą do kolan ? Nie ośmieszaj się z tymi wypocinami. Albo masz powalone poglądy z PRL kiedy to tylko dziwy było stać na fajne ubrania albo sama jesteś zakompleksioną szarą myszą.. w dodatku pewnie samotną.