Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania czy MAnia

Wozek wielofunkcyjny czy dwa osobne?

Polecane posty

Gość Ania czy MAnia

Jakie wozki polecacie

Gość mama od wózkaaaa80
ja mam jeden wózek i jestem zadowolona z tym że mój jest lekki synek ma 17 miesięcy i wciąż go używam. zależy gdzie mieszkasz( ja mieszkamy domku jednorodzinnym i nie muszę wchodzić po chodach) mieszkam za granica więc drogi i chodniki są równe mam wozek mamas and papas w Polsce to peg perego trochę się różni od mojego. mój jest taki tylko inne kolory:http://www.mamasandpapas.com/product-pliko-pramette-city-scape/185748804/type-i/

Gość ale dobre rady
Po ludziach w spadku albo wynajety, mialam do czynienia, wyobrazcie sobie , z dziewiecioma (!) wozkami. Wszystkie maja swoje plusy i minusy, trzeba dopasowac swoj wybor do wielu warunkow: wzrost i stan kregoslupa matki, czy trzeba wdrapywac sie na jakies pietro, czy trzeba go skladac za kazdym razem, jakosc i szerokosc chodnikow, klimat, czy dziecko jest urodzone w lecie, czy w zimie, i czy dziecko preferuje ogladac swiat czy matke (nieraz widze na ulicach dziecko twarza do matki, ale wychylone do polowy na bok, bo matka mu krajobraz zagradza :). Jestem wysoka, mam problemy z kregoslupem, aktualnie mieszkam na wsi w gorach, chodniki zadne, dziecko ciekawe swiata, moim idealnym wozkiem jest Jane Slalom Pro. http://www.bebeconcept.com/poussette-slalom-reverse-jane-poussette-roues-jane-pack-slalom-reverse-jane-ensemble-slalom-reverse-jane-slalom-pro-reverse-jane-slalom-reverse-matrix-light-jane-slalom-reverse-strata-jane-xml-255_310-4730.html Zaznacze, ze dostalam go w spadku, bo uwazam, ze jest za drogi. Co w nim lubie: regulowana wysokosc raczki, hamulec reczny, zwinnosc i latwosc w prowadzeniu, kola, ktore moga jezdzic w sniegu po kolana, odczepiany pokrowiec na barierke sprzodu (dziecko go ciagle slini i gryzie, nie ma zadnego problemu go przeprac), latwa i cicha regulacja oparcia. Ale jak jedziemy na miasto, to w bagazniku samochodu mamy leciutka parasolke, nie zabieramy calego tego grata, bo trzeba mu kola odczepiac, itd.