Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwka128

Jak wzbudzić porządanie w swoim byłym?

Polecane posty

Nie wiem czy w dobrym miejscu umieściłam wątek. Szukałam, ale nie mogłam znaleźć podobnego. Temat zachęcająco nazwany, jak na mój wiek aż za bardzo;) A więc moim problemem jest mój były. Poznałam go na virtualu, chodziliśmy jakieś 2 tygodnie... Przez ten czas było super, ale nagle on mi mówi, że z jego strony to tylko zauroczenie:/ i skończyło się, dłuuugo go kochałam, ale stwierdziłam, że to bez sensu i zapomnę o nim. Po nim miałam ze 3 chłopaków, bo chciałam zapomnieć o tamtym... Minął rok a ja go nadal kocham:( jak go odzyskać? Czytałam o szkołach uwodzenia itd, ale ja się do tego nie zadaje;/ Ja chodzę do 1 liceum, a on do 3 technikum, chodzimy do innych szkół, mieszkamy jakieś 10 km od siebie. Dlatego już dawno go nie widziałam, w lato tylko raz przypadkiem;/ chciałam do niego napisać, ale na spotkanie ot tak się nie zgodzi, wiecie może co mu napisać żeby zmiękł? Muszę zacząć od słów, gdyby udało mi się go namówić na spotkanie to już bym coś wymyśliła, ale on wgl rzadko mi odpowiada na wiadomości (jak mu kiedyś pisałam). Dodam, że się zmieniłam (z wyglądu - pozytywnie). Co mu napisać, żeby w ogóle mi odpowiedział?:(

usiądź przed nim okrakiem, machaj rękami i rób "huu huuuu" - jak sowa.

Gość mozzzzzzzzzzzzzz
maże jakąs dobrą oceną w dzienniczku??