Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sowa nocna

Co warto kupić w avonie?

Polecane posty

Gość sowa nocna

Słyszałam wiele negatywnych opini o avonie i nie wiem czy to prawda.Macie jakieś swoje ulubione kosmetyki które warto kupić?

ja w avonie kupuje mgiełki zapachowe są wydajne i cena jest w miare ładne zapachy polecam

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyy
przede wszystkim porownaj ceny na allegro i te z katalogu zawsze kupuje na allegro i wychodzi duzo taniej

Gość fanta sprite
Ja kupuję kuleczki rozświetlające,żele pod prysznic i do kąpieli,kremy do stóp foot works

Gość fgbzsb
maslo z mineralami z morza martwego krem do stop z lawenda, krem z kwasami aha do stop maseczka planet spa kwiat lotosu

Gość ssssssssss21
wody toaletowe na allegoro duzo tańsze nizw katalogu. teraz sa okazje np. zestaw 3 kosmetykow planet spa za 29,90

Kiedyś kupowałam sporo, teraz już w ogóle i przede wszystkim odradzam beznadziejne cienie do powiek i tusze do rzęs :D

a wiecie może czym sie rozni tusz supershock z edycji koronkowej od tego z edycji zodiak? i jakie sa?

xxxxxxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyy Te tusze się niczym nie różnią :D Pogrubiające od wydłużających, wydłużające od podkręcających etc. :D Ten sam shit 🖐️

Gość fgbzsb
ja ogolnie niepolecam zadnej kolorowki z avonu fajna jest seria planet spa jak juz pisalam

a ja je lubię tusze - mają jak dla mnie fajne szczoteczki - moze dlatego ze nie mam dużych wymagań - swoje rzęsy mam już bardzo ładne :)

Gość ja kupuje
maseczki z planet spa a muszę przyznać że skórę mam wrażliwą i problematyczną,odpowiadają mi bardzo i faktycznie na allegro są dużo tańsze niż w katalogu nawet z przesyłką :D

wlasnie slyszalam dobre opinie o tych tuszach.. dlatego sie zastanawiam, i sama juz nie wiem

Gość fgbzsb
tusze sa do kitu, supershock kompletnie nic nie robi :o tusze essence czy bell po 10-15 zl sa o niebo lepsze

Gość dejavu adios
miałam kiedyś brązowy tusz, taki w złotym opakowaniu miał fajną szczoteczkę i był bardzo dobry,rzęsy miałam do nieba po nim.Nie uwierzycie ale lepszy od max factora false lash!

Ja też polecam Planet Spa. Osobiście lubię peeling (nie pamietam jak sie nazywa), krem do rąk z tej samej serii, maseczkę w takiej fioletowej tubce. Chociaż też nie każdy produkt PS im wyszedł... Tusz Supershock jest dobry, ale szybko zasycha w opakowaniu. Poza tym beznadziejna kolorówka, szampony, żele pod prysznic, balsamy do ciała, perfumy oprócz Little Black Dress. Generalnie jak dostaję katalog, to od razu szukam Planet Spa. ;)

Gość sowa nocna
Dzięki dziewczyny cenne rady 👄 buzka

Z tańszych tuszy to zajebiste też są Miss Sporty :D 10 zeta bodajże, raz kupiłam na szybko i o miliard lepszy niż np. właśnie Avon czy jakiś droższy Rimmel :/

Gość dejavu adios
Ja się strasznie wyrypałam z tym max factorem taka faja :O czasami nie warto eksperymentować

odnośnie AVONU wiecie może który katalog teraz obowiązuje? chciałabym zrobić zakupy w sklepie a nie wiem jaki jest katalog w ofercie 15 czy 16?

jestem konsultantką ale tylko na swoje potrzeby :) nie składam zamówień, tylko sama chodzę do sklepu na Al. Jerozolimskich i robie tam zakupy. Na Kijowskiej produkty podają ekspedientki, a na Jerozolimskich są testery, można powąchać, poodtykać :) i co najważniejsze kosmetyki kuje już ze zniżką dla konsultantek. Może jest ktoś chętny na taki wypad? Wybieram się może w przyszłym tygodniu!

Gość sowa nocna
Ewelka fajna sprawa z takimi zakupami i sporo taniej pewnie,przynajmniej można przetestować a nie tracić kasę na marne.Niestety jak dla mnie za daleko, a i tak całe dnie spędzam w pracy :O

Gość kalafior...
mgiełka do ciała o zapachu róży, wiśni, wanilii i miodu żel do kąpieli czy pod prysznic nie pamiętam o różanym zapachu i jagodowym odżywka do włosów bananowa aby dobrze się rozczesywały, tusze do oczu nie wszystkie są dobre

a co sadzicie o produktach FM?