Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sowa nocna

Co warto kupić w avonie?

Polecane posty

Gość tęskie za tobą bardzo...
tusz, taki fioletowo czarny za 35. zajebisty.

Gość avonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jestem konsultantką avon i oriflame na terenie Warszawy. Zapraszam wszystkich zainteresowanych :) Obowiązują już katalogi świąteczne a w nich wiele fajnych zestawów na prezenty w atrakcyjnych cenach. Pierwszy katalog mogę wysłać online, potem dołączam papierowe katalogi do zamowienia. Wystawiam rachunki. warszawa-avon@wp.pl tel. 0-600-654-308

Gość sowa nocna
Ewelka dzięki może kiedyś,nigdy nie wiadomo :)

Gość Taeodora
ja kupuje szampon i odżywkę do włosów suchych i jestem zadowolona, tak samo jest z tuszem super szok

Gość gość
Ja nie polecam szamponów do włosów, moim włosom nie służą, wolę te drogeryjne jak Nivea, czy inne. Też mam mieszane uczucia co do żeli do kąpieli. Gdy jeszcze są w butelce to pachną dość mocno, natomiast już na skórze to niekoniecznie. Perfumy polecam, ale zapach trzeba samemu wybrać jaki się podoba, ale "pachnące" strony w katalogu są nic nie warte, najlepiej powąchać próbkę u konsultantki. Generalnie jestem zadowolona z tuszów do rzęs, podkładów w płynie i perełek rozświetlających i brązujących. Mają też fajne lakiery do paznokci.

Gość gość
Kiedyś kupowałam ale w rosmanie jest dużo produktów tańszych i lepszych. Avon to syf badziewie i tandeta, gowniane klejace się tusze, odpryskujace lakiery, koszmarne i tandetne żele i te mgielki ktoś tu zachwalal i może ślicznie pachną ale po 3 sekundach juz nic nie czuć to byś się musiała non stop psikac

Gość gość
Widać że tam nie kupujesz...

Gość gość
Bo nie każdego stać, dla biedaków to nie jest,a już na pewno nie dla kogoś kto musi prosić męża o każdą złotówkę