Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie z doopy

Czy brzydka dziewczyna może mieć przystojnego faceta?

Polecane posty

Gość pytanie z doopy

A więc tak. Spotykamy się od kilku miesięcy, to chyba coś poważniejszego. Dobrze dogadujemy się na wielu płaszczyznach, mamy wspólne zainteresowania, poczucie humoru, świetnie czujemy się ze sobą, lubimy podobnie wysmażone frytki etc. Tylko że... Z tym tytułem może trochę przesadziłam, ale generalnie rzecz biorąc, nie jestem szczególnie urodziwa ;) Kilka kilo za dużo, okulary, krzywy nos i inne tego typu wspaniałości składające się może na całość nie tyle fatalną i beznadziejną, co, ekhem, oryginalną. Facet zaś mój jest z gatunku takich, co to podobają się wszystkim koleżankom, ciotkom, babom w autobusie, co bardziej gejowatym kolegom i ogólnie mógłby reklamować jakieś masło czy inną kolę, coby się lepiej sprzedawała, bo na wysokiego bruneta o granatowych oczach, zacięciu sportowym, kudłatej klacie i koorwikach w spojrzeniu każdy poleci. Póki co, jak wspominałam, układa się nam świetnie, on nie kryje moich fot w czeluściach szuflady a wręcz przeciwnie, wiesza je na facebooku, obnosi się mną przed wszystkimi kumplami, mamusiami i sąsiadami oraz powtarza do znudzenia, że jestem najpiękniejsza na świecie (choć tu może akurat wierzy, że to może akurat mantra, która dostatecznie wiele razy wypowiedziana staje się prawdą?). Pytaniem jest, co będzie, gdy zauroczenie minie, a on się obudzi i zobaczy, że sypiał nie z księżniczką, a żabą (o fajnych cyckach, włosach i oczach :classic_cool:, ale zawsze)? Oczywiście to scenariusz zakładający totalną pustotę i olewkę na innych czynnikach oraz sugerujący, żeśmy oboje niedawno zaczęli gimnazjum (wrong!), ale jednak... Ech!

Zajebisty masz styl pisania:) Ja jako pocieszenie wyciągnę mój sztampowy przykład, otóż małżeństwo mojej krewnej i jej faceta. Ciebie nawet nie postawiłabym na jej miejscu, bo ona raczej po prostu jest brzydka, ale właśnie ma ciekawą osobowość. On, wysportowany instruktor, czarniutki (nie, nie afro), klasyczne ciacho które wszędzie robi furorę. Są razem ponad 10 lat :) I mają dziecko i planują drugie Więc, tak brzydka (czy też przeciętna) dziewczyna może mieć przystojnego faceta :D

nie jestem facetem ale gdybym była mega ciachem już po przeczytaniu tego posta zakochałabym się w Tobie:) Masz to dziewczyno!

Gość pytanie z doopy
Dzięki, dzięki 🖐️ Dodam jednak, że cała moja pisanina jest ostatnią rzeczą, na którą mógł polecieć, bo wyłączając 160-znakowe esemeski, kontaktujemy się wyłącznie na trójwymiarowej płaszczyźnie, tak więc stawiałabym jednak na te cycki :classic_cool:. Kurcze! Mógłby mieć chociaż krzywy zgryz, małe dłonie albo jedną brew, czułabym się pewniej! 😭

Gość takie taaaaaaam pytane
tez uważam, ze masz cos w sobie :D masz poczucie humoru, wyobraznie. widac, ze ekstra laska z ciebie :D

Gość takie taaaaaaam pytane
jesli tak samo mowisz jak i piszesz to fajna dooopa z ciebie :D

Co ty wogole gadasz dziewczyno!!! nawet cie na zywo nie widzialam a juz wiem ze jetes super:P takze ja jestem za tym, ze brzydka dziewczyna moze miec przystojnego faceta:)

myślę że nie jesteś brzydka. nie ściemniaj, a może nie akceptujesz swoich (mało dostrzegalnych dla innych) wad...

To "coś" co sprawiło, że od razu nabrałam do Ciebie sympatii, musi ujawniać się Twoim sposobie bycia :) I uwierz mi ja widzę cały czas ich ogromną miłość, więc nie masz co się bać że u Was coś tam wygaśnie :)

Gość pytanie z doopy
Nie jestem odpychająco brzydka ani do kasacji, ale od klasycznej piękności, kociaka z rozkładówki albo chociaż interesującej brzyduli dzielą mnie eony ;) Po prostu taka przeciętna w stronę "nie zawieszę na niej wzroku w autobusie (chyba że się upierdooli), ale w sumie może być". Dzięki raz jeszcze za miłe słowa, jak coś opublikuję, to nie zapomnę o dedykacji dla wszystkich kafeteriuszy, ale chodziło mi bardziej o ten materialny aspekt. Wiecie, brzydula + niezłe ciacho vs reszta świata :D

ej, skoro piekna nie jestes , to nic nie minie :P a on widac "leci " na Ciebie a na Twoja piękną twarz czy cycki powodzenia

Gość pytanie z doopy
Aha, gdy już się odzywam (bo np. muszę albo mi wypada 💤), to zwykle po prostu mówię, a nie przemawiam, więc jeśli ktoś nie wychwyci subtelnej nutki sarkazmu albo nie gustuje w niesmacznym poczuciu humoru, to też raczej nie odnajdzie we mnie niczego specjalnego czy interesującego.

A i Ty mnie podniosłaś na duchu :) Bo w moim przypadku to będzie (no bardzo liczę, że będzie :P) szara myszka+ przebojowe ciacho kontra wszystko co żyje. Ale myslę, ze będzie okej :) Powodzenia i szczęścia życzę

Gość tranzystor ?
:D

Gość pytanie z doopy
Że hę? :D

Gość pilne potrzebna fotka cyckełe
Zwymiarowanie płaszczyzny na której opierać się będzie przyszły kontakt pilnie potrzebne :classic_cool:

Gość pytanie z doopy
Nie wierzę, że z równie rwącego potoku słów udało się wam wyłowić tylko cycki :O:O:O

Gość pytanie z doopyyyyyyy
Druga doopo - sprawiłaś, że nawet mnie zabrakło słów, po raz chyba trzeci w całym ponad dwudziestoletnim życiu. Gratulejszyns! I jakaś menda w dodatku zaczerniła mój nick... Peerdolę was i idę do innej piaskownicy :O

Skoro naprawdę chcecie przebierać się za mnie, moglibyście chociaż używać przecinków. W innym razie to po prostu zwyczajna bezczelność, daleko wykraczająca poza ramy kafe-etykiety :O

Kurwaa rzygam na was. Żeby to nie można było normalnie tematu na forum założyć. Wkurwić tylko potraficie człowieka. Stare kwoki siedzące 24h/dobe na kafe i już nic nie maja innego z życia jak podszywanie sie. Pierdole was. żryjcie kał

i pierdolcie sie wszyscy :D 🖐️

Hehehe Dawno mnie nikt tak nie rozbawił :D podszywaczu daj sobie spokój. Przecież wszyscy wiedzą, kiedy ja piszę, bo już nick zaczerniony. :D

wypierdalaj ty czarna podszywko! Wszyscy mi już napisali, że wyolbrzymiam swoje wady, a tak naprawde to musze być ladna :) W koncu takie ciacho jak moj men polecial na mnie :D zazdrosnice :o

Gość pytanie z doopyyyyyyyyyy
Eee tam, osobiście mam głęboko w doopie (w doopie doopy, gwoli ścisłości), jak układają sobie życie inni, nie mam też ambicji na bycie wzorem naśladowania i postępowania, obiektem westchnień, zazdrości albo do którego rzuca się darty, po prostu chciałabym zachować stan obecny i móc się nim cieszyć (oczywiście, nie w pełnym oderwaniu od społeczeństwa, zakładającym zamurowywanie się z zapasem żarcia i prezerwatyw na jakimś przytulnym poddaszu, moja mizantropia nie jest aż tak daleko posunięta, ale to chyba rozumie się samo przez się?). Drogie podszywy - jestem RUDA :classic_cool:, rudo ruda, ogniście ruda, miedziano ruda, whatever, i nie używam brzydkich wyrazów, bo się wtedy rumienię, a wyobraźcie sobie, jak paskudnie wygląda taki rudzielec, kiedy jest czerwony także na gębie. A fe! Kultura - 🌼

Gość uikz33
zalezy jak brzydka . Sam jestem przystojny i wolałbym ładna dziewczyne