Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co teraz mam zrobic:(

Chcę być dzieckiem !! nie chcę mieć dorosłego zycia

Polecane posty

Gość Anęta90-210
Sama jestem infantylna i jebnieta w chooj. :O🖐️

Gość jhjgh
ja tez tak mialam, doszlam do 30 i potem jakos tak sama weszlam do doroslego zycia, wydaje mi sie ze kazdy dorasta wedlug siebie, wiek w tym nie gra roli.

Gość Miyazaki
Ja mam 28 lat i oglądam anime. :D

Gość Noxy vel Martva jest wampirem
:classic_cool:

Gość Aneta90-210--przeczytaj 100
razy co napisalas kretynko, myslenie nie jest twoja mocna strona. :}

Gość fdfdzfzdf
" Mam 21 lat, ale czuje sie ciagle jak mala dziewczynka, rodzice mi wszystko dawali fakt, wiem ze rozpieszczona jestem... ale chce wrocic chociazby do gimnazjum, nadal miec swobodne zycie, bez problemow poza ocenami i skąd wziac kase na doladowanie do telefonu... Nie chce miec pracy , wychodzic za maz,wychowaywac dzieci " Na bank jesteś jedynaczka , jedynaki , jedynaczki są jak rozkapryszone książątka którym się wszystko należy za darmoche, najchętniej leżeliby na kanapie i żeby kasa sama się robiła, albo grali na loterii czy kasynach, leżeć ,pachnieć , popijać driny i na balety śmigać jak lowelas egoiste31.

fdfdzfzdf Nie chce miec pracy , wychodzic za maz,wychowaywac dzieci " Na bank jesteś jedynaczka , jedynaki , jedynaczki są jak rozkapryszone książątka którym się wszystko należy za darmoche, ..... jak lowelas egoiste31.///////////////////////// O przepraszam, ale ja mam młodszą siostrę. Mieszka wprawdzie na drugim końcu Polski, prawie nad morzem, ale jedynakiem nie jestem. To tyle w sferze wyjaśnień rodzeństwowych.

Gość Egoist_*13
Kocham Janusza desznika:(

Gość 30latmam
31 lat i ani slubu ani dzieci facet od 10 lat ten sam ukochany ale nie planujemy dzieci ani slubu potepiaja mnie wszyscy w krakowie w ktorym mieszkam bez wzgledu czy to wies czy miasto ludzie tak samo sie dziwia jak mowie ze mam 30 lat i nie mam dzieci ani meza ani nie planuje i patrza na mnie zle zero tolerancji czuje sie jak malolata mentalnie a niestety stara d**a ze mnie juz i tak mi smutno moje cialo sie starzeje a mój mózg wcale

Gość do tej wyzej....
ale ty dziwko dajesz dupska swojegemu ruchaczowi weic dzieckiem juz nie jestes....

Gość do nie wiem co mam teraz robic
tak jak kobiety majace za szczyt celu w swoim zyciu służenie męzowi i pilnowanie dziecka , nie rozumieja mnie,tak ja nie rozumiem ich. większość z nich i tak cierpi dla dobra rodziny , wybaczają zdrady, zarazenie chorobą weneryczną od kochanek, i nie rozstają się z mężem, bo kto da na dzieci, szkola kosztuje, pozostaje tylko dobra mina do złej gry, depresyjne są z problemami, jest im zle ale mówią '' nagroda jest usmiech dziecka '' tylko ze mnie taka nagroda nie interesuje. nie czuję potrzeby udawania , meczenia dla reszty szczurow. nie chce ślubu, męża ani dzieci.ja sie do tego nie nadaje i dla mnie nie jest to szczeście. chciałabym żeby inni nie zmuszali mnie do tego "dobrobytu ''.malzeństwo to też prostytucja tylko pod pozorem za darmo. myślę że taki mi już zostanie.

Gość do tej wyzej....
jestem zyebem..

Gość 30latmam
spierdalaj tyle ci powiem

Gość rwar
mieszkam sam i nie chce mieszkać z baba, na powodzenie nie narzekam gdybym chciał mialbym zone już dawno mieszkałem kiedyś z baba , wytrzymalem z tydzien i niestety nie pasuje mi to myślałem że mi to minie ale nic z tego, bylo tylko coraz gorzej, ciagle darcie mordy i klotnie o pieniadze, w dupie to mam

Gość disneyismylove
podtrzymuję temat. w listopadzie bede obchodzic 17 urodziny. nie piję, nie palę, nie ćpam, nie chodzę na imprezy, nie spotykam się z chłopakami, nie chcę. nie chce być dorosła, studiować, załatwiać wszystkich dorosłych spraw, uprawiać seksu, mieć męża, dzieci. chcę być dzieckiem. mieszkać z rodzicami (a niestety sa po rozwodzie), odwiedzać babcię, bezkarnie oglądać bajki, rysować... chcę, aby mama zawsze przy mnie była. tak bardzo ją kocham. nie poradzę sobie, kiedy będę musiała wyjechać na studia, znaleźć pracę, płacić rachunki. to straszne. jedyne co mnie cieszy, to to że nie jestem sama. że są osoby które czują podobnie. przepraszam, chciałam po prostu się wygadać.

Gość ułomni ludzie
jestescie ułomnymi ludzmi!!! a te baby to niepełnowartosciowi ludzie łapiecie facetów, zeby sie wami zajmowali jak rodzice taki pasożyt zero odpowiedzialności, super lenie

Gość ułomni ludzie
i wypraszam sobie, ze tacy sa jedynacy ja jestem jedynaczka i taka nie jestem

Gość yygf
wiekszosc z was to rozpieszczone jedynaki. 🖐️

Gość ułomni ludzie
nie wszystkie jedynaki takie są ;) to nie ma znaczenia czy ktos ma rodzenstwo czy nie fakt faktem, ze tacy ludzie to trutnie, niedojzali emocjonalnie skoro checie byc dziecmi to nie wolno wam samodzielnie podejmowac zadnych decyzji chcecie byc dorosli ale bez obowiązków tylko miec same przywileje

Gość FACETY z tego topika to piotru
sie pany a baby jedynaki

Gość ułomni ludzie
i egoisci|!!!!!!!!!!!!!!!! chce sie im faceta zeby dbał jak mamusia i wyreczał we wszystkim i zarabiał ale zadna nie pomysli, ze jak cos sie temu facetowi stanie to .....no to sie go rzuci i znajdzie innego frajera ;)

Gość Egoisteee
ułomni ludzie ale ty musisz być jebnięta.

Gość Egoist
Jestem Piotrusiem Panem. :)

Gość ułomni ludzie
bo co?? bo mówie prawde??

Gość ułomni ludzie
jem gowna!!

Gość ułomni ludzie
sama jestem zyebem i mam najebane w bani :D kocham piotrusia!!!!!!

Gość ułomni ludzie
a moj nick jest adekwatny do wypowiedzi :classic_cool:

Gość Egoist
:)

Gość do Egoistee
ogladasz bajki chlopie??

Gość Zuzanka3
Ja wygrałam w lotto i mam labę do końca życia, czyli nie muszę pracować. 🖐️