Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co teraz mam zrobic:(

Chcę być dzieckiem !! nie chcę mieć dorosłego zycia

Polecane posty

Gość 25 latek WOLNY i SWOBODNY:)
w co gram? bo nie kumam

Gość 25 latek WOLNY i SWOBODNY:)
no i co z tego?

Gość tak czytam ten watek
--->tunny czy ty przypadkiem nie masz niezbyt dobrej sytuacji w domu??twoi rodzice sa okej? szukanie akceptacji straszych i opiekunow stad sie bierze.

Gość no co 24
Ja mam podobnie jak wiekszosc z piszacych w tym wątku, ale na codzien się ;''ukrywam'' . Udaje,ze mysle jak wszyscy , wole siediec cicho , jestem zamknięta w sobie , nie mam siły na odpieranie ataktów ludzi :O Czuje się wręcz zaszczuta i osaczona , przyklad japońskiego hikikomori jest świetny - oczekuje się od ludzi okreslonego postepowania ,zycia wg ''wzorca'' - kto się z tym nie zgadza jest zepchnięty na boczny tor albo silą nawracany. Na szczescie mam przy sobie dwie osoby ,ktore myslą podobnie :) Male grono ,ale jest ok :D Druga sprawa ... zeby pozwolic sobie na beztroskie zycie trzeba miec kase... Ja to sobie tlumacze moją niedojrzaloscią , nie chce dojrzewac i wiecznie sie zamartwiac ,zyc w stresie . Jedynaczką nie jestem , mam siostre zupelnie przeciwienstwo mojej osoby .

Gość ja mam i mysle tak samo
ale nie gadam o tym nikomu

Gość Egoist weź ty chłopie zaczerni
nicki bo nie wiadmo czy to ty czy podszyw buahahahahhaa

Gość nbfdvhjdbfdbfjhvdbf
Ta cala doroslos to jest lipa.Ludzie cale zycie sa dziecmi tylko narobia sobie dzieci sami

Gość -offerma
mam 39 lat, mam tylko kafeterię i mamę :D

Gość -offerma
ja też oglądam bo skrycie kocham się w kubie.

Gość 77 m77
Chcę być kotem jak Rademenes i być z Darkiem " Przeczytalam caly temat............ odladalam ten serial ..chcialabym zeby ktos spelnil moje 7 zyczen ..zebym nic nie musial robic,zeby pieniadze lezaly na ulicy..tylko lezec i popijac drinki..nic wiecej juz nie umiem i nie chce robic..choruje na wieczne lenistwo i apatie...boje sie ze sobie nie poradze w doroslym zyciu..w tym roku koncze studia i nie mam zadnego pomyslu na zycie..rodzice pracuja za granica i nie interesuja sie czy dam rade..

Gość 77m77 czyli ile masz teraz lat
??

Gość to wyzej to podobno nie prowo
:D

Gość rearlight
Mam 24 lata a czuje sie jakby cale zycie przelecialo mi przez palce,jestem wypalenie osignelo punkt kulminacyjny i czekam na cud ktory nie nastapi.wewnatrz czuje sie na poziomie 15 lat.Chcialbym byc wampirem i zyc jak oni.^^

Gość do rearlight
skumaj się z kretynką o nicku noxelia, ta uważa że jest wampirzycą w ludzkim ciele:O

Gość uptentopicu
hmm

Gość Tristan123
mam to samo- nie chce mi się pracować, nic mi się nie chce.

Gość Tristan123
a kto mi się tu podszywa!:-) dorosłość daje niezależność:-)

Gość Tristan123
jem kupę!

jak dobrze wiedziec ze sa oprocz mnie takie zdziecinniale jednostki.. mam 21 lat i bardzo boje sie doroslosci. nie chce jej. mieszkam z rodzicami,ucze sie zaocznie i niby szukam pracy. ale po pierwsze jej nie ma a po drugie ja jej nie chce! roznosze i wysylam cv ale jednoczesnie panicznie sie boje ze ktos oddzwoni. kilka razy zdarzylo mi sie w tajemnicy przed rodzicami odrzucic jakas oferte. nie moge pogodzic sie z minionym dziecinstwem, czesto ogladam 'Muminki' na yt. trzymam stare maskotki. odganiam od siebie mysl ze kiedys bede musiala zaczac pracowac, placic rachunki itp. nie chce nie chce NIE CHCE! a jesli chodzi o zakladanie rodziny, meza i dzieci to napawa mnie to przerazeniem i odrazą. tfu. nie chce miec meza. nie chce by ktos nazywal mnie 'ŻONĄ'! przeokropnie to brzmi, nieprzyjemnie. a dzieci.. nie lubie dzieci. nie lubie byc za kogos odpowiedzialna, nie mam do dzieci cierpliwosci. postanawiam sobie w tym momencie ze ja nie bede dorosla. nie ma co na wlasne zyczenie pakowac sie w takie gowno. no ewentualnie ta praca kiedys..;/ ale zadnych wspolnych domow z zadnym facetem, zadnych slubow i ZADNYCH DZIECI. nie opyla sie dorastac i stwarzac problemow. zycie zbyt krotkie jest.

Gość nie chce nie chce,
jest nas wiecej nie chce meczyc sie i harowac byc starym zakladac rodziny chce zyc szybko i umrzec mlodo

Gość masz rację chłopie
Starość jest dla idiotów.:classic_cool: ;)

Gość snajperka27
jestem dziecinna,nie dorosne nigdy, mam 27 lat a czuje sie jak 17latka.

Gość mam 35 i mam podobnie
:O

Gość spoko loko
Ja pikolę:D Witam w klubie:D 24-latka z bardzo dziecinnym podejsciem do zycia:P

o co ci chodzi ucze sie zaocznie i niby szukam pracy. ale po pierwsze jej nie ma a po drugie ja jej nie chce! ////////////////////////////////////////////// nie szukaj jej na siłę. Zajmij się sobą, i swoimi marzeniami. Na pracę przyjdzie czas. kilka razy zdarzylo mi sie w tajemnicy przed rodzicami odrzucic jakas oferte. ////////////////////////////// jesteś niesamowita - poważnie. Kiedy miałem 24 lata tez tak robiłem :). Po co Ci 1000pln miesięcznie ? - lepiej do Zakopanego pojechać i dobrze odpocząć, od środowiska własnego miasta. Masz dziadków?, - wyciągaj od nich kasę każdego miesiąca. Od tego są, byś miała wszystko. odganiam od siebie myśl że kiedys bede musiala zaczac pracowac, placic rachunki itp. ///////////////////////////////////// w swoim czasie - na tym etapie życia potrzebujesz dużo radości, i dużo czasu, tylko dla siebie. a jesli chodzi o zakladanie rodziny, meza i dzieci to napawa mnie to przerazeniem i odrazą. ////////////////////////////////////////// mnie też, a jestem z innego rocznika. Do dziś tytuł męża to dla mnie ktoś potwornie otyły, zmęczony, z ginekomastią, i w zapuszczonym samochodzie. nie chce by ktoś nazywał mnie 'ŻONĄ'!, przeokropnie to brzmi, /////////////////////// a mąż to 56-letni dziad z siwymi włosami, zdradzany przez żonę, 14lat młodszą -to dopiero dramat. :) ale zadnych wspolnych domow z zadnym facetem, zadnych slubow i ZADNYCH DZIECI //////////////////////////////////////////////// takie myśli chodzą mi po głowie, od 6-ego roku życia. Dosłownie. Więc nie jesteś jedyna. Ogrom jest takich ludzi w PL i w całej Europie. nie opyla sie dorastac i/// opyla się, ale w dziedzinie biologicznej. Potwornie opłaca się mieć silny, dorosły, wygląd. Każdy Cię szanuje, i traktuje jak bossa. Nie musisz jako dorosła mieć dzieci, głupawego męża, i pracy do 22:00. Zyskaj super-sexowny biologicznie wygląd, a reszta życia jest twoja. Robisz co chcesz. Pomysły na utrzymanie, i zarabianie nadejdą same. Ci, którzy życie spędzają w nędzy, to ludzie, zaczynający ciężką, mozolną pracę, od 21-roku. Wypalają się około 28-ki. Niestety, Polacy to naród, który przywykł do gloryfikowania pracy katorżniczej, za najniższą stawkę.

Gość dołączam do klubu dzieci po 30
:O🖐️

Nie rozumiem po co robić problem ze swojej infantylności, ma się taki sposób bycia i nie trzeba na siłę 'strugać' poważnego, bo wyjdzie komicznie. :)

Gość To jest dobre buahhahhaaa
" rearlight Mam 24 lata a czuje sie jakby cale zycie przelecialo mi przez palce,jestem wypalenie osignelo punkt kulminacyjny i czekam na cud ktory nie nastapi.wewnatrz czuje sie na poziomie 15 lat.Chcialbym byc wampirem i zyc jak oni.^^ '" :D:D:D:D:D:D