Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość użytkowniczka43

Wyjaśnienie skrótu VC

Polecane posty

Gość dfdgsdgfsgdj
a skad wiesz ze nie chodzi o gre co? czemu jestes taka pewna? ja sie zaloze o 1000000% ze to gra a ty nie znasz wlasnego dziecka i tyle:)

Gość użytkowniczka43
Bo nie gra w żadne gry. Pozatym myślisz, że szła by do kolegi/koleżanki po to aby pograc w gre i wypić jakies piwo?

Gość dfdgsdgfsgdj
"użytkowniczka43 Akurat tak sie składa, że nie tyka zadnego alkoholu jak chce chce czasem dac na spróbowanie. " nie no jasne, ja mam 26 lat i nie pije z rodzicami i odmawiam i co myslisz z eoni mysla ze jak jestem bez nich to tez odmawiam? glupia jestes. oczywiscie ze nie musi tak byc. to ze tobie odmawia picia z toba nie znaczy ze nie robi tego jak jest gdzie indziej. naprawde jestes taka glupia i naiwna? w twoim wieku? ehhh.... komentwoac ze pozwalasz jej pic piwo nie bede masakra. co z ciebie za matka

Gość dfdgsdgfsgdj
"użytkowniczka43 Bo nie gra w żadne gry. Pozatym myślisz, że szła by do kolegi/koleżanki po to aby pograc w gre i wypić jakies piwo?" gówno wiesz. ta gra jest platna. i kosztuje sporo wiec moze ona jej nie ma w domu bo droga. i pytanie czy szlam bym do koelzanki na piwko i gre, jesli bym to lubila to tak, owszem. nie no nie moge z ciebi\e:)

Gość użytkowniczka43
Ale Reddsa czy Karmi nie odmawia. Czasem sama mnie prosi abym kupila kawowe Karmi i pijemy na pół. Wina przy obiedzie rodzinnym nigdy nie wypila. Pozatym nie mam potwierdzenia, że spożywa alkohol. Może to opis tylko dla szpanu przed koleżankami? Dziś się jej dokładnie przyjrze i postaram wyczuć. Powinna zaraz przyjść. Pozatym nie chce zaraz zaczynać tematu o alkoholu i GaduGadu. Kiedyś może naprawde się przyda informacja z opisu. Co do gry, syn gra w różne cześci seri GTA. Gra nie jest platna, tzn tyle co kupno orginalnej wersji. A córki do żadnych gier nie ciagnie, a wierzcie mi, że syn jest maniakiem i ma sporą kolekcje.

Gość użytkowniczka43
Wróciła z 15 min po 21. Zachowywała się normalnie. Nic nie poczulam, a dawała mi buziaka. Jak poszła umyć rece powachałam kurtke i rekawiczki i też nic. Teraz jak zawsze siedzi przed telewizorkiem i zachowuje się normalnie. Sama nie wiem co o tym już myśleć...

Gość no to wyobraz sobie
robimy piata kolumne przez giegie?

Gość użytkowniczka43
Jaką kolumne?

Gość no to wyobraz sobie
no atak od środka, anonimowo (albo przybierzesz tożsamość czyjąś) i na gg ją dorwiesz taaak owszem podłe to i niskie, ale zabawne

Gość użytkowniczka43
Nie będę z nia pisała na GaduGadu. Tak poprostu dziś mi w oko wpad opis, i sie zastanawiam. A córcia dalej sie normalnie zachowuje, nawet nie śpieszy jej się kąpać i spać.

Gość gość
gdy utrzymujesz kontakt na Fb, z osobami hiszpańsko języcznymi lub Brazilian Portuguese - generalnie, z Ameryki Południowej, i całego tego regionu, oznacza to, że ten ktoś, chce nawiązać z Toba kontakt na priv - przykład; Olá amigo vc... to znaczy że chce z tobą porozmawiać na czacie.