Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radioniunia

Niedźwiecki zostaje w Trójce huraaaa !!!

Polecane posty

Gość radioniunia

Teraz, kiedy Magda Jethon znowu jest panią dyrektor programu trzeciego, to Marek Niedźwiecki na 100 % zostaje w Trójce. Bardzo się cieszę, bo liczę że dzięki temu Radio Złote Przeboje bez obaw że Niedźwiedź do nich wróci zagra znowu fajne stare hiciory jakz a dawnych lat i poleci Morodern Talking, Sundra, Ce Ce Catch, Klasyk Nuvu i wiele innych hitów jakich daaaawno nie puszczali :D

Gość mial nie zostac?
:o

Gość radioniunia
No było zagrożenie że po odwołaniu Sobali wróci ta menda skowroński. A wtedy niedźwiedź musiałby znów do złotych przebojów uciekać i byłoby kijowo :*(

Gość kijowo?
:o

Gość Misiuczek
Morodern Tejking nie poleci w Bzdet Pe! Ni ch*ja! Po moim trupie!

Radioniunia ma rację, tylko trochę nazwy jej się plączą... :P Magda Jethon ściągnęła do Trójki Niedźwiedzia i teraz jako dyrektorka zrobi wszystko, aby tam pozostał!! A Złote jeśli się otrząsną to zmienią playlistę jaką powinni dać już dawno (czyli po odejściu pana Marka). Osobiście uważam że Niedźwiecki tak w gruncie rzeczy wcale nie jest taki zły, w końcu nawet w Złotych bywał u niego i Adam Ant i Duran Duran z żałobną perełką "Save A Prayer"... tyle że koleś za dużo gadał i wcinał się wtedy kiedy nie powinien (w święta, wigilię, w sylwestra - te dni powinny być "jałowe" od tego pana, a nie były i to mnie wkurwiało :( Ale spoko, Fernando narazie nie leci i to mnie cieszy... oby tak dalej, a radio ma szansę się podnieść z dołka :)

Gość Pan Marek N.
A ja wrócę do ZP bo zostawiłem tam swój garnek złota

a nie Marek - Zegarek? :P Tylko do Bydgoszczy nie przyjeżdżaj, a jeśli już to proszę, zachowuj się normalnie! A nie jak w 2009 roku :(