Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kobiet

Czy wasi ojcowie rozmawiali kiedys z wami o seksie????

Polecane posty

Gość pytanie do kobiet

Ja mam 22 lata a moj ojciec spytal mnie czy uprawiam juz seks, zaraz po tym gdy mialam mdlosci. Wyraznie przerazil sie ze jestem w ciazy, mlodsza siostra zaliczyla juz raz wpadke i teraz ma 3letniego synka. Najstarszy brat rowniez zenil sie z powodu wpadki(19lat) tylko ze jemu urodzily sie blizniaczki:D. Teraz ojciec chodzi za mna i pyta mnie o tego typu sprawy ze nie wiem co mu odpowiedziec, powiedzialam mu ze nie ale on teraz przy kazdej okazji mowi mi zebym sie zabezpieczala.

Gość afdsas
Masz patologicznego ojca.

Gość no to wyobraz sobie
nie, raz czy dwa aluzyjnie coś ja twojemu się nie dziwe :D albo twoje rodzeństwo jest pechowe albo glupie :P

Gość macka dacka
Brak mi słów, jakby mnie oto ojciec spytał poczęstowałabym go policzkiem. O takich sprawach kobiety rozmawiają z matkami a ojcowie którzy pytają o takie sprawy swoje córki są po prostu zboczeńcami/pedofilami:(:(

Gość no to wyobraz sobie
jezuu ludzie, i co jak macie okres i zwijacie się z bólu to udajecie że niestrawność? a tu nie ma mowy o rozmowie w cztery oczy o szczegółach , tylko ot tak

Gość pytanie do kobiet
No ja i drugi brat-ktory urodzil sie rok po mnie jakos nie wpadlismy. Moj ojciec jest lekarzem ginegologii, dlatego latwiej mu poruszac takie tematy. Czasem potrafi byc tylko irytujacy jak chodzi za mna i wypomina mi zebym sie zabezpieczala lub najlepiej wogole nie uprawiala seksu a z nim wolalabym jednak na ten temat nie rozmawiac. Nie uwierzycie ale gdy siostra byla w ciazy to moj ojciec byl jej lekarzem prowadzacym, gdy ja zajde to napewno pojde do innego ginegologa:D

Gość ja też bym nie chciała
żeby ojciec ginegolog prowadził moją ciąże, ohyda:(

Gość no to wyobraz sobie
o kurwa, a twoja siora to niemowa czy co? odpowiadało jej to?

Gość pytanie do kobiet
A co jej mialo odpowiadac, zgodzila sie na to. Byla tak przerazona jak mowila o ciazy ze na wszystko by sie zgodzila i zaakceptowala kazda rzecz jaka kazali by jej rodzice. Ale to juz inny temat, po tym zdarzeniu jakos rodzice nabrali odwagi by rozmawiac o antykoncepcji z nami.

Gość pytanie do kobiet
Tak! Jestem dziewica!

Gość no to wyobraz sobie
fajna rodzinka :D jak gin to sie dziwie ze wczesniej nie marudził, spoko jest

Gość no to wyobraz sobie
a co cie to offerma?

Gość dfdgsdgfsgdj
" macka dacka Brak mi słów, jakby mnie oto ojciec spytał poczęstowałabym go policzkiem. " KRETYNKA ja pierdole jakie z was puste laski. Nigdy tata nie uderzyl mnie i ja bym nie uderzyla go chocby nie wiem o co mnie zapytal. o seks nie pyta ale jakby zapytal to bym z nim pogadala. NIE DZIWIE SIE ZE TWOJ PYTA SKORO DZIECI JUZ MU TAKIE NIESPODZIANKI POROBILY. MA PRAWO BO PEWNIE W DUZEJ MIERZE ON TEZ MA NA GLOWIE TE DZIECI NP. FINANSOWO I WCALE MU SIE NIE DZIWIE.

ty masz 22 lata i ojciec takie pytania ci zadaje?rozumiem gdybyś miała 16-18 twoj ojciec ile miał lat jak został tatusiem?

Gość pytanie do kobiet
Prawda, finansowo to on ma trojke dzieci na glowie, dziecmi zajmuje sie najczesciej moja mama albo ja, albo brat ktory nie ma jeszcze swojej rodziny albo tata od czasu do czasu. Czasem to jednak dla mnie krepujace z kimkolwiek na takie tematy rozmawiac. Dlatego narazie odpowiadam ojcu ze nie musze sie zabezpieczac bo nie uprawiam seksu. I unikam tego tematu jak tylko moge.

Gość dfdgsdgfsgdj
no wlasnie wiec naprawde mu sie nie dziwie mimo ze dla ciebie to krepujace. on oprocz tego ze martwi sie o ciebie martwi sie tez o konsekwencjie tego wszytskiego tez finansowe i tyle.