Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wolicie????

czy kobieta powinna miec wydepilowane krocze?

Polecane posty

Gość dzolki dzolki
" Wiecie, te włosy tam są po to, żeby żadne badziewie nie dostało się do środka tylko zostało na kudłach ... więc nie zgodzę się z tym, że to kwestia higieny. " ciekaw o jakim badziewiu mowisz? bakterie czy cos to i mimo wloskow sie dostana, wloski to conajwyzej paprochy moga "zatrzymac" nie wiem jak ty, ale ja nie szuram gola psiocha po brudnej podlodze. po drugie. w takim razie na chuj facetom owlosione krocze?

Gość fuksiarka988766
źle zrozumiałyście, golenie cipki to dbanie o higienę bo np. przy 40 stopniowym upale się pocisz, jak ogolisz sobie włoski to masz większy komfort, nie ma potu i nie mnożą sie bakterie, a że jest tez teoria że niby włoski chronią przed dostawaniem sie bakteri to temu celowi może służyc paseczek włosków, ogolona na zero cipka wygląda tak samo źle jak zarośnięta, paseczek jest ok i jest seksowny i cipka wygląda tak jak trzeba

Gość lfhdskf cziki riki
paseczek na wzgórku lonowym tak samo chroni jak cipa ogolona na zero. przecież gdzie wzgorek a gdzie pochwa :o

Gość kjahfi
a po chuj ludziom włosy na głowie, rękach, nogach itd? skoro je tam mamy, to po coś są. I po chuj ta cala dyskusja. Golenie cipy do indywidualna sprawa każdej kobiety, jeśli ktoś chce to niech goli, a jak ktoś nie chce to niech nie goli. To tak jak z zarostem u faceta - jedni mają długie brody, inni kilkudniowy zarost a jeszcze inni golą się codziennie. Każdy robi jak mu się podoba, bo każdy ma różne prefernecje. I tak samo jest z włosami na cipie. Nie rozumiem dlaczego ten temat budzi tyle kontrowersji.

Gość Marcin84w
najbardziej lubie ogolone myszki, ale jeśli kobieta ma potem podrażnienia i nie lubi depilacji to paseczek też może być.Zarośniętych nie lubię.

Gość no jak to kto?
ze co? ze przy 40 stopniowym upale cipka sie nie poci?? bo ogolona jest? bylas kiedys w takim upale?? wszystko sie poci!! ale wytlumaczenie:(

Gość lfhdskf cziki riki
ale jak sie upoci to sie bbakterie nie maja na czym gniezdzic :o

Gość Kapitan Bomba!!
a zadaj sobie pytanie czy robiąc facetowi loda chciałabyś mieć jego łonowe miedzy zębami?

Gość no jak to kto?
Kapitan,jak sie ma malego penisa to te wlosy wchodza w zeby!

tak a to podnieca mezczyzne powinna byc gladka i piekna a wtedy jest zauwazana z reszta jak wiekszosc kobiet dzisiaj jest sa i chca byc widziane z dobrej strony.

Do. Nielubie niedziel... Odnosnie tematu.a bo wygolona to jak bym miala 12 lat jesli mozna zapytac ,to w jakim wieku teraz jestes?

Gość gość
Nie całkowicie, na 0. Jako, że "włosy łonowe zmniejszają prawdopodobieństwo przeniknięcia do dróg rodnych bakterii wywołujących drobne infekcje". Minimalistyczna (podgolona i przystrzyżona), estetyczna fryzurka to jest to.

Gość gość
powinna byc gladka i piekna a wtedy jest zauwazana x Zauważana? Trzymasz na wierzchu? :P

Gość Toolerancyjny
O gustach się nie dyskutuje, osobiście nie toleruję wygolonej pipy. Mało tego, czarny kot w majteczkach mocno mnie nakręca.

Gość gość
Higieniczne to jest zostawić bo włosy te pełnią funkcję ochronną idioci :o Ale kobieta z bujnym owłosieniem wydaje się męska. To oszukiwanie mężczyzny, że jest się bardziej kobiecą niż się jest, tak jak makijaż i powiększanie cycków :D

Gość Mi tam obojętnie

Jak dla mnie to bez różnicy. Czy cipka jest wygolona czy nie bo uważam że taka i taka jest seksowną. Np. Moja ukochana żona akceptuje (nawet zakazuje mi golić się w miejscach intymnych i reszcie ciała poza pachami ze względu na niezbyt fajny zapach gdyż uważa mnie za takiego seksownego misia) to dlaczego ja mam się mieć pretensje do niej że sobie nie ogoli. Kochamy się takimi jacy jesteśmy. Kiedyś moja żona spytała się "Kochanie? Jak wolisz Słodziaku, żebym goliła czy nie goliła cipki?" więc ja jej powiedziałem: "To już twój wybór Skarbie. Ważne żebyś czuła się komfortowo. Jak dla mnie wcale nie musisz jej depilować, a poza tym tobie nie przeszkadza to że ja nie gole wacka więc czemu mi ma przeszkadzać twoja naturalna cipeczka? W sumie parę włosków na niej jest mega seksowne. Kocham cię mój Kociaku taką jaką jesteś. Tylko że z moim Skarbkiem mam taki układ że to że nie przeszkadza nam nasza naturalność to nie znaczy w 100% bo powiedzieliśmy sobie żebyśmy przycinali łoniaki żeby bardzo nie przeszkadzały bo jak są bardzo duże to trochę przeszkadzają. W ogóle to jak żona przestała ją golić, i tylko przystrzyga sobie włoski to jestem wtedy bardziej napalony gdy. Taka naturalność cipki mojej żony działa na mnie jak mega afrodyzjak (z resztą tak powstała nasza córeczka bo jak żona chciała sprawdzić jak zareaguje na widok jej lekko zarośniętej vaginy to skończyło się na namiętnie spędzonym czasie w sypialni :).Ale u innych kobiet już nie. Jestem wierny tylko mojej Gwiazdeczce tak samo jak ona mi.