Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineslotka

chodzi o 1 raz. prosze pomożcie mi

Polecane posty

Gość mineslotka

mam problem z 1 razem. spinam się gdy on chce we mnie wejsc. czuje potworne kłucie i bol. mysle ze duza czesc jest w psychice. W jakispoóśb sie rozlużnic i ,,otworzyc". juz 3 miesiace próbujemy.moze ktos uzywal jakies leki przeciwlękowe

zaraz zaraz, jak to 3 miesiące próbujecie? Kładziesz poduszkę pod duupę, nogi na za piętnaście trzecia, kołek w zęby, alleluja i do przodu!

Gość mineslotka
nie da się/ mam tak silne nogi ze zaciskają sie i nie da sie wejsc bo jest blokada

Gość rsogf
Są różne żele nawilżające. Spróbuj.

Gość narayayayayaya
problem na pewno jest w psychice, ale da się z tym poradzić! (: Zróbcie pierw długą grę wstępną, na pierwszy raz raczej zmysłowo. Najlepiej w nocy, bo kobiety mają wtedy największą ochotę itp itd. Może jakieś róże, świeczki, może wcześniej wspólna kąpiel, szampan? Niech Cię partner wcześniej popieści, jak to mówią, jak się trochę popieści to się wszystko zmieści. Zrelaksuj się, pomyśl sobie, że to będzie coś wyjątkowego. Na pewno się uda!!

Hmm , według mnie gdyby to było przez psychike , to bardziej problem by lezal w tym , że nie chcesz tego zrobic . albo po prostu , że sie boisz . możliwe , że nieświadomie obawiasz się tego pierwszego razu , ale to normalne . ;) ja miałam 3 podejscia za nim do tego doszło , bo tez czułam kłucie i mnie bolało , ale juz za 4 razem , dłużej się sobą bawiliśmy , tzn . były minetki , wsadzał paluszki , delikatnie później coraz mocniej , po prostu niech cię pieści .; ) to jest najwieksze rozluźnienie , bo gdy bedziecie długi czas uprawiac grę wstępną to tak sie napalisz i podniecisz ze zadnych blokad juz nie bedzie , i nawet jesli bedzie bolec , zacisniesz zeby i wytrzymasz . ;] ból jest chwilowy . ale powiem ci , ze ja myslałam ze to bardziej boli , ale chłopak tak mnie rozgrzał ze czułam w sumie samą rozkosz . ;) to nic wielkiego , naprawde . powodzenia . ; ))

Gość mineslotka
wszysstkiego juz próbowalism, swieczki, alkohol, rózne pozycje. wciąz stoimy w miejscu , wybieramy se do seksuologa