Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rastafarianka1111

Bednarek w finale!

Polecane posty

Gość Rastafarianka1111

Hahahahahaha!!!!!! Przeszedł!! Wysłałam na niego 5 smsów xDD Bardzo dobrze! SGM na całe życie. Bless ;)

Gość ja tezzzz
ja 3 :Pglos ladny ale piosenke wybral sobie kiepksa :/ ale i tak jest boski

Gość Rastafarianka1111
no. szkoda mały sie popłakał :( a ten zespół lasek jakos mi nie przypadł do gustu. fajne dupy miały wiec wojewódzki sie ślinił, a ze chilińska zagłosowała to zwykły fart... no ale wróćmy do bednarka.. posłuchaj sobie tego : http://www.youtube.com/watch?v=KDZiJsh4Guo

Gość ja tezzzz
ja lubie united!!:) SGM moglby cos swojego w finale zaspiewac:)

Gość ggggggggggggdfg
united to pierwsza ich piosenka która słuchałam. od razu sie zakochałam cały zespol jest zaje.bisty. pragnienia szczyt tez jest boski... bless

Gość on.john
niestety musze wam cos przekazac o czym moze juz slyszeliscie lub nie, smsy w programach typu mam talent, taniec z gwiazdami - to sciema, w rzeczywisci te smsy nic nie daja, a zwyciezca lub osoba ktora przechodzi dalej jest juz dawno wybrana , to wszystko jest ukartowane , nie traccie pieniadzy 🖐️

boskoooo na yt słuchałam jego głosu ah za młody ale zakochac sie mozna w tych brzmieniach

Gość Rastafarianka1111
O! pragnienia szczyt! równiez to uwielbiam!! mintaja, jak nie lubisz to trudno :) sa gusta i guściki :P ale reagge to miłość słońce i natura... poprostu życie... bless ludzie :)

Gość uulaaa
osoby są już dawno wybrane? To czemu akurat oni skoro to nie zależy od smsów?

Gość Rastafarianka1111
ja uwielbiam sie zjarac i słuchac : GrubSon: na szczycie no kur.wa! mam wtedy takie jazdy. jak mi sie cos ujeb.ie to poprostu mi sie płakac ze szczecia chce ze taka mam ekipe i wgl... ah, zycie jest piekne :)

Gość to towarzystwo
zmarnuje mu kariere ,szkoda bo fajny gość ,ale z poprzednich edycji nit nie zrobił kariery a wielu bylo utalentowanych.TVN marnuje talenty

Gość Rastafarianka1111
uulaa a któż to wie jak to jest z tymi smsami?? wysłałam bo mam chociaz nadzieje ze nas nie oszukują :)

Gość Rastafarianka1111
no tak, ale nikt z poprzednich edycji nie wył znany przed programem, a Kamil jest juz znany od jakiegos czasu.. cy wygra MT, czy przegra, i tak jest wielki i mam ogromna nadzieje ze zycie mu sie uda Bless :)

szczerze mowiac, to mam nadzieje, ze mu sie nie uda w finale ( choc jestem nim zachwycona ) bo ja na razie wiekszosc ludzi, ktorzy wygrali te cudne programy , kariery nie zrobiło i przepadli gdzies bez echa :O

Gość Rastafarianka1111
powtarzam! : Kamil Bednarek był znany jeszcze PRZED programem. czy wygra czy przegra, karierę chłopak zrobi :)

Gość lkdd
A Ty co ciągle z tym bless??!! Zacięłaś się?

Gość Mała anorektyczka
być może, a co? ciesz sie zyciem człowieku a nie głowe zaśmiecasz sobie i mnie jakimiś drobnostkami :)

Gość Bardzo sie ciesze z tego
ja nigdy nie glosowalam nawet jak mialam faworyta, ale w Kamilu cos mnie urzeklo i po prostu musialam zaglosowac nie obchodzi mnie to czy zmarnowalam pieniadze czy moje glosy sie liczyly czulam, ze musze zaglosowac i to zrobilam pierwszy w ogole raz w zyciu. Jesli jest to ustawione to trudno.. na szczescie Kamil przeszedl, ale jakby mogl nie przejsc skoro TVN wie, ze na nim zbije fortune heh:) tak czy inaczej Kamil juz jest wielki i sam tez by sobie poradzil, ale milo poatrzec i posluchac go w tv, bo nie mam mozliwosci jechac na zaden koncert. Takze dzisiejszy odcinek byl udany, ale szkoda tego Jędrusia troszkę, ale Prokop sie ladnie zachowal i w ogole widac, ze ludzie maja serce inaczej odeslali by go za kulisy..

Gość dii
jaką piosenke śpiewał Kamil..? napiszcie mi proooosze

Gość Mała anorektyczka
lkdd, mała anorettyczka ma racje :) BLESS lkdd :)

Gość Rastafarianka1111
nie wiem co to za piosenka... ale to chyba znów była na reagge przerobiona :)

Gość kasskka
Kamil - tears in heaven

Gość Rastafarianka1111
no ja tez pierwszy raz głosowałam.. po prostu czułam ze tak trzeba :) reagge to miłość, wiec pop prostu musiałam trzyam kciuki, kamil :)

Gość lkdd
Mała anorektyczka aka Rastafarianka1111- zapomniałaś zmienić nicka broniąc siebie samej.

Gość dii
no przerobiona na reeage jest ale orginalny tytuł ktoś zna..? =)