Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rastafarianka1111

Bednarek w finale!

Polecane posty

Gość dii
dzięki..;*;)

Gość onaa.
również głosowałam na Kamila.. jest oryginalny i ma cudowny głos.ma w sobie coś co sprawia że chce się go słuchać ;) nawet jeśli nie wygra finału odniesie sukces . ;) 3mam za niego kciuuki.

Gość Rastafarianka1111
lkdd ja tego nie napisałam :) chyba ktos uzył takiego samego niku co ja :) nie denerwuj sie... wszedzie szukasz jakis spisków i intryg? SPOKOJNIE :)

Gość lkdd
Daj mi zajarać tego gówna co Ty to może się uspokoję. Bo taka jestem zła że hej.

Gość lkdd
Ale pomijając to że Ty jesteś yebnięta, to wypowiem się na temat- Kamil Bednarek jest zajebisty.

Gość Bardzo sie ciesze z tego
Jest zajebisty podpisuje sie pod tym:P

Gość o ja jebieee
zajebieście że przeszedł, świetnie śpiewa

Gość Rastafarianka1111
lkdd nie jaram gówna. :) w moich płucach gości tylko czyściusieńka i boska baczka :) chcesz zajarać? pogadaj ze znajomymi, na pewno ktoś zna kogos z dobrym towarem... PS: dlaczego sądzisz ze jestem jeb.nięt.a? :) nie żeby mniee to ruszało... Bless

Gość Kamil the best
nie sprzeczac sie tu co za roznica kto tamtego posta napisal mowmy o Bednarku hehe kupujecie plyte?? bo ja chyba sie skusze chociaz zadnej nigdy nie kupilam:P to na niego mi jakos kasy nie szkoda, ani na glosowanie ani na bilety na koncerty jezu kocham go. Nie jestem gimnazjalistja hehe ale mi odbilo:P:P:P

Gość lfhdskf cziki riki
a ja mam pytanie. co to za piosenke puszczaja ciagle w MT. tak w "miedzyczasie" i podczas puszczania filmików zapowiadajacych kogos? wiem, ze jedno jest z requem dla snu, a ta druga? tez z jakiegos filmu. ciagle mi chodzi to po glowie

Gość Rastafarianka1111
ja byłam juz 2 razy na jego koncercie xD cały zespół jest zaj.ebis.ty wgl. ktos załozył topik ze on niby śpiewał ujarany xD haha, jak mu joint był potrzebny to nie widze w tym nic złego ;P kto raz posna skuna moc ten sie od niego nie uwolni ;P

Gość lkdd
Dla mnie jaranie to gówno ale jak ktoś chce to niech sobie jara. Wali mnie to. Ja nie muszę. Przepraszam, może nie jesteś jebnięta, ale wkurwiająca na pewno. I nie pytaj znowu dlaczego, po prostu po tych kilku postach tak Cię odebrałam. Wal się z tym bless. Chyba skuszę się na tę płytę Kamila i jego zespołu.

Gość lkdd
Rastafarianka - jednak jesteś jebnięta. Taka luzara na siłę :-o Ja poznałam "skuna moc" jak to ujęłaś, ale mnie to nie wciągnęło. W ogóle. Więc nie uogólniaj.

Gość Rastafarianka1111
lkdd zapal sobie albo idz sie przespac :) dziwne jest ogólnie ocenianie ludzi przez internet... ale jeśli ty potrafisz, to ciesze sie bardzo :) wiesz, gdybym była su.ką napisałabym "bless" ale jeśli cie to denerwuje to spoko, nie bede wiecej tego pisac ... :):):):)

Gość lkdd
No, idę spać bo mnie wkurwiłaś

Gość Rastafarianka1111
dobranoc :)

Gość :D:D kamilll
Nie obchodzi mnie czy jaral, czy cpal czy cokolwiek. Niech robi co chce tylko niech sie nie zmienia, spiewa jak spiewa i niech bedzie soba, bo jest zajebiaszczy:D ps a co znaczy ten bless??

Gość a skąd wiesz, czy on
był sobą w programie? przecież nie wiemy jaki jest, bo go nie znamy, tak więc mógł udawać. a że świetnie śpiewa, to przyznam.