Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonioa

szukam przyjaciela do pogadania

Polecane posty

Gość no to wyobraz sobie
ale hał?

Gość ggggggggggggdfg
to szukaj dalej krzyżyk na drogę............. soryyyy Przepraszam ale ja juz tak dłużej nie mogę . . . .. ... .... ..... ...... ........... ................ ........................ ................. ............. ......... ..... .. . .. .... ......... ........... .............. .................. .................... ................ .......... .... .. . .. .... ......... ............. ................. .................... ............... .......... .... .. .

he he no to dobrze,zawsze nowe,inne,swieze spojrzenie na pewne sprawy ;) z jakiego wojewodztwa jestes?

no niestety nie mozna miec wszystkiego a w trudnych chwilach jest to bardzo duzo..wiec juz sie nie martw,bo z wszystkiego jest jakies wyjscie,choc czesto go nie zauwazamy...

białamurzynka wieczór mijał nudno ale ogladałam mam talent i pierwszy raz nie musialam usypiac 8 m-go synka na rekach usnol na łuzku sam ulga

tak jakos nie mam z kim pogadac bo wynajmuje domek w innej miejscowosci i nikogo tu nie znam wiec moze tu

kropcia masz zupełną racje jestes pewnie super dziewczyna która szanuje normalnych ludzi

Dziekuje za miłe słowo-staram się zazwyczaj źle na tym wychodzę ale nie zniechecam się.Nowe miejsce mówisz? Wiec czas sie moze zaznajomic z ludzmi z okolicy? ;) moze akurat jakas mama tez siedzi w domku opiekujac sie pociecha...

białamurzynka tata sobie wybyl poznał leprza partie mam jeszcze dwie córeczki

kropcia wiesz jak jest na wsi samotna mama ztrójkąs dzieci to zla kobieta tylko plotkuja w miescie jest inaczej raczej nikomu to nie przeszkadza

kropcia bo jak ktos ma mieki serce to ma twarda d.....? znasz to ja mam tak samo zawsze wiatr