Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łojejekekee

glupie pytania

Polecane posty

Gość łojejekekee

Powiedzialam swojemu facetowi, ze nie mam z takim gosciem konatkatu, w sensie ze tam raz czy dwa gadalismy, ale juz koniec. Bo moj facet go nie znosi. niestety musiałam sie odezwac do tego goscia, w pewnej sprawie, zeby sie w czyms utwierdzic. Nie to zebym robiła cos przeciw swojemu chłopakowi, nie interesuje mnie co u tego typa slychac i co robi, poprostu chciałam sie dowiedziec pewnej rzeczy. w innej sytuacji nie odezwałabym sie do niego Czy okłamuje chłopaka swojego? powinnam miec wyrzuty? wiem, pytanie beznadziejne.

Gość łojejekekee
chodzi o to ze wolałabym nie mowic swojemu chlopakowi ze napisałam do tego goscia.

Gość no to wyobraz sobie
o żesz nie iiwem o co chidzi tobie

Gość UWAGA LEKARZ BANDYTA
ADAM SIDOROWICZ 795135795 LEKARZ KTOREMU POSTAWIONO ZARZUT ZLECENIA BANDYCKIEGO NAPADU NA PAŃSTWA POPIEL ORAZ ZARZUT UMYŚLNEGO USIŁOWANIA ZABÓJSTWA CZŁOWIEKA UMIERAJĄCEGO NA OIOMIE.SIDOR ZAŁUJE ZE NAPAD NIE ZAKOŃCZYŁ SIE MORDEM.

Gość łojejekekee
wiem troche namieszała ;) hehe chodzi o to, ze nie powinnam sie z pewnym typem kontaktowac, i naprawde nie robilam tego. ale sytuacja zmusial mnie zeby napisac do niego, bo musialam sobie cos wyjasnic z nim. ale wolałabym zeby moj chlopak nie wiedzial o tym ze napisałam do tego goscia.

Gość sdsdgdsfgsdfgsgd
A wyobraź sobie że to twój facet jest w takiej samej sytuacji jak ty teraz- i jak byś zareagowała gdyby ci powiedział i gdyby ci nie powiedział?

Gość łojejekekee
jakbym zareagowała? no wkurw.łabym sie :) Dlatego wolałabym nie wiedziec. ja pisze do tego typa w słusznej sprawie, nie chce wiedziec co u niego itd itp, chce tylko cos wyjasnic i juz sie never nie odezwe!!!!