Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość javajka

kłopot z pęcherzem

Polecane posty

Gość javajka

Witam, jestem w 18 tygodniu ciąży i od wczoraj mam kłopoty z pęcherzem. Biegam do łazienki co 15 minut i strasznie mnie piecze przy oddawaniu moczu. Mam stan podgorączkowy. Oczywiście umówię się do lekarza, ale obawiam się, że nie przyjmie mnie tak od razu w poniedziałek. Czy jest coś co mogę zrobić? Czy to nie zaszkodzi dziecku?

Gość poszukaj jogurtow
ja bralam furagine i urosept jednoczesnie - zalecila mi ginekolog, tylko ze akurat infekcje drog moczowych mialam w 3 trymestrze

Kup sobie zurawine w aptece i pij codziennie po pól szklanki, zobaczysz problem minie jak reką odjął. Pilam urosept, urinal, zurawit i furagine i nic nie dało.. DOpiero zurawina

Gość Mama_Misi
Prouro kup. To kapsułki zawierające żurawinę i witaminę C. Na pewno nie zaszkodzą. Nie bierz furaginu bo zafałszuje wynik badania moczu. Jak Ci lekarz przepisze po wykonanym badaniu, to wtedy weźmiesz, to lek na receptę i nie ma się co spieszyć. Pij dużo wody z cytryną. Leż w cieple.

Gość lojloj
ja jestem w 37 tygodniu i infekcje mialam 5 razy, niestety nie obeszlo sie bez anytbiotyku i 3 razy bylam na amoksycylinie, pij duzo soku z zurawiny plus urosept, a do podmywania tylko i wylacznie zele do higieny intymnej, nic perfumowanego wlacznie z papierem toaletowym,

Gość Mama_Misi
Ja bym została przy Prouro. To czysta żurawina standaryzowana na wysoką zawartość proantocyjanów z witaminą C. W ulotce uroseptu masz napisane, żeby nie stosować w czasie ciąży