Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana choolernie

mój facet chyba jutro mnie zostawi, umieram!!!! pomocy

Polecane posty

Gość załamana choolernie

podjął decyzje odnośnie naszego związku, powiedział mi że musi się z nią przespać. czuje ze mnie zostawi, bo chyba nie myslalby nad tym czy chce ze mna byc 😭 umieram...

Gość załamana choolernie
był moim pierwszym, spędziliśmy ze sobą 1,5 roku... po skończeniu mojej szkoły mieliśmy zamieszkać razem, on nawet myślał o slubie ateraz co? :(

Gość załamana choolernie
nie układało nam się przez moich starych, zaczeli się wpierdalać bo mój chłopak im się nie podobał.. ostatnio zakazali nam się spotykać, sypiać u siebie (dzieli nas 50 km)... od tego wyszły kłotnie, ze dlaczego im się nie postawie, czemu pozwalam by tak mnie traktowali... jemu zakazali przyjezdzac do mnie. :( moi starzy zagrozili mi ze jezeli pojade do niego na noc to mnie wyrzuca z chaty, wyzwali od kurew, dziwek ech :( byl dlugi weekend a ja go nawet przez minute nie widziałam :( normalnie nie chce mi się żyć... wypłakałam już chyba hektolitry łez

Gość załamana choolernie
nie dociera juz do niego nic, nie rozumie mojej sytuacji :( nie chce bez niego żyć, jest jedynym człowiekiem którego szczerze i prawdziwie kocham. tylko on się dla mnie liczy... cała reszta ludzi może zniknąć, byleby tylko był on... a on sam mi powiedział, ze nie chce miec dziewczyny tylko do gadania przez telefon czy pisania smsow, ze nie chce widywac mnie tylkokilka godz w tygodniu... ;( mielismy wytzrymac razem do maja, w czerwcu wyjechac do pracy za granice a potem wrocic i razem wynajac mieszkanie... mielismy razem zyć!!!!! 😭

Gość załamana choolernie
miał swoje wady, jest zamknięty w sobie, troche niesmiały, mało rozmówny, nie chciało mu się szukać pracy ani pracować, siedzi cały czas w domu... ale mnie szczerze kochał i był zawsze gdy go potrzebowałam 😭 😭 😭 😭 😭

Gość faktycznieniezły gnojek
.

Gość ale z kim sie musi przespac
bo nie rozumiem nic

Gość załamana choolernie
dwa razy z nim zerwałam - raz gdy traktował mnie jak rzecz na imprezie,a drugi raz przez jego chorobliwa zazdrość, nie moglam miec nawet kolezanek!! dalam mu szanse zmienil sie... a teraz?! :( uczyłam go tańczyć, poświecałam mu każdą wolną minute, robiłam dla niego placki, romantyczne wieczory, ODDAŁAM mu się tuż przed naszą pierwszą rocznicą ;( a teraz co...? nie chce mi sie zyc ehhh....

z kim musi sie przespać?

Gość załamana choolernie
z tą decyzją którą podjął!!!!!!!!!!!

hahaha ja myslalam ze musisie zjakas laska przespac zeby zobaczyc czy cie kocha

Gość załamana choolernie
jakby sie przespał to juz nigdy w zyciu nie chcialabym go na oczy widzieć!

Gość załamana choolernie
nikt ze mna nie porozmawia? ;(

Gość wiosennka
moja Droga, nie ma co płakać, przecież i tak nic nie zorbisz. Ile masz lat?

Gość załamana choolernie
19 a on 23

Gość załamana choolernie
poszłam z nim do łóżka z miłości, tego nie żałuje bo był odpowiednim do tego facetem i nie bedzie juz w moim zyciu zadnego!! 😭

Gość karnjka22222
hej ja z toba porozmawiam kochanie. wiem jak to boli nie martw sie prawie kazdy to kiedys przezyl. ale uwierz mi nadejda lepsze czasy.. ja sie z jednej strony twojemu chlopakowi nie dziwie skoro sie prawie ni widzicie. nie da sie jakos przekonac rodzicow? kiedys mogl u ciebie spac i ty do niego jezdzilas tak? czemu sie to zmienilo zrobil cos?