Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybamama31

Wejdźcie, jeśli możecie, mam ważne pytanie.

Polecane posty

Gość chybamama31

Dziewczyny, bardzo proszę opomoc. moje @ 23 VIII 21 IX 12 X Współżyłam z moim R: 8-11 IX 23-29 X do 18 IX byłam na Nuvaring, ale źle się przy nim czułam, ginekolog chciała mi zmienić na tabsy, ale namawiała na zrobienie przerwy, przystałam na to - już nie stosowałam antykoncepcji, przed @ tą 12 X miałam wszystkie objawy ciąży, zrobiłam dwa testy, oba negatywne, ale teraz od 2 tygodni słabo się czuję, mam okropne huśtawki nastroju, najgorsze, że boli mnie brzuch na samym dole, tak jak by mi się macica stawiała w momencie większego zmęczenia, stresu, czy gdy moje nerwy osiągają zenitu. Dziś wyczytałam, że przy nadczynności tarczycy (mam)testy mogą nie wychodzić pozytywnie nawet mimo ciąży, moje pytanie jest taki, czy myślicie, że mogłam zajść w ciążę już między 8-11 IX? Czuje że jestem w tej ciąży, w poniedziałek zrobię badanie z krwi, ale przecież gdybym zaszła między 23 a 29 IX to bym takich objawów chyba nie miała (poza tym stosunku strikte nie było i na 99% nie ma możliwości, żeby nasienie jakoś się dostało, czyste ręce, zero kontaktu z nasieniem, ale na 100% to nigdy pewnym być nie można ponoć), a sugeruję się tym, że objawy miałam znaczące już wtedy, gdy robiłam test. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. M

Gość chybamama31
up

Gość chybamama31
uppp

Gość wyluzuj ,,,,,,,,,,,,,,,,
mysle ze to raczej objawy odstawienia tabsow i organizm sie przestawia wobec czego troche glupieje

Gość chybamama31
dzięki, że się odezwałaś... tak myślałam zanim zrobiłam tamte dwa testy, wręcz sobie to wmawiałam, ale teraz poza wszystkimi objawami niepokoją mnie te bóle w dole brzucha, czy to też może być objaw odstawienia?

Moim zdaniem nie jestes w ciazy ale zrob krwe ,upewnisz sie,te hustawki nastrajow moga byc spowodowane odstawieniem lekow,a jesli okres mialas 12 pazdziernika to zbliza sie termin kolejnej miesiaczki.lecz czasem tak bywa ze moze sie opoznic.spij kochna i zrob test z krwi,chociaz za jakies 3 dni sikany tez powinien ci wykazac

Gość chybamama31
bóle tak jak pisałam, jak by macica twardniała, po srtesie, wysiłku, nerwach.

Gość chybamama31
andzia, dziękuję, nie będę robiła "sikanego" znów, dziś wyczytałam, że przy nadczynności tarczycy te testy wariują i wychodzą negatywne mimo ciąży.

koleżanka wyzej dobrze napisala :D do tego wszystkiego dochodzi Ci wlasnie stres i masz wyjaśnienie wszystkich dolegliwości. Nie panikuj, dobrze będzie :classic_cool: pozdrowienia

Gość chybamama31
andzia, życzę Ci, aby z dzidzią było wszystko dobrze.

Gość chybamama31
wyluzuj,,,,,,,,,,, ja wiem, że to może tak być, ale te bóle brzucha na samym dole, to takie normalne? Tak samo bolał mnie brzuch w 1 ciąży przy zmęczeniu, dłuższym chodzeniu etc. wtedy stresów nie miałam, ale ból bardzo podobny. Dziękuję, że odpisujecie mi, a zasnąć to chyba ne zasne, masakra jakaś, co drugą noc zasypiam nad ranem dopiero.

Gość chybamama31
ból przed @ miałam zawsze normalny, a nie kiedy mam nerwy, stąd te moje schizy.

Gość ja tez nie spie
andzia wspolczuje:) duzo cierpliwosci i zdrowka zycze

ja tez miewalam takie schizy stąd wiem ze mozna dostawac kota do glowy a wszystko co zaboli w organiźmie od razu sie analizuje i uwaza za objaw ciąży :D Tego typu bóle też miałam i upieralam sie ze skoro nie boli w okolicach jajnikow tylko w dole brzucha tak specyficznie to ciąża jak nic. A wcale niekoniecznie :) Tak więc - wyluzuj ;)

i daj znac jak sie cos dowiesz :) 🖐️

Gość chybamama31
Dziewczyny, dziś w śluz mam różowy, boli mnie brzuch jak tylko pochodze troche, czy postoje w kuchni, w życiu takich objawów na @ nie miałam, panicznie się boję, bo jeśli to ciąża, to chyba coś jest nie tak :(

Gość chybamama31
poszła bym na pogotowie, tam mają usg, ale nie wiem czy dam rade tam wysiedzieć zanim mnie przyjmą.