Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Czasem nagle smutniejesz... to jakby dnia ubywa

Polecane posty

Kiedyś ich słuchałam. Cenię ich... Lubię poezję, ale to zboczenie zawodowe :P Pamiętam, ze kiedyś lubilam "Niepokój" to chyba Barana było :P

http://www.youtube.com/watch?v=hUSaKPUSuB8 Ach... przy tym też mam doła... Szumią chmury,Szumią drzewa, Jesień i jesieni cicha wrzawa, Niby sen pożółkła już trawa, Na przedmieściu, dziś wieczorem jest zabawa, Ona zjawi sie tam będzie tańczyć słońce moje, Z nowym swym wybranym... A mnie, w głowie będzie sie kręciło, A mnie w piersiach mocno będzie biło, Refren: Gdybym mógł, gdybym tak mógł, Wydrzeć, sobie serce... I odrzucić serce i być bez serca, Było by mi lepiej, Dużo lepiej, było by najlepiej Chociaż nie wiem nie wiem, nie wiem Smutno, smutno, smutno, Smutno, smutno smutno...

jeszcze było "W nicość śniaca sie droga" czy jakoś tak, to chyba Leśmiana

Nie znałaś? Jeżeli nie to cieszę się, że mogłam przybliżyć :D Ja jestem poetycka ogólnie, a Leśmianowska szczególnie, naukowe zboczenie także :D Trochę w nim siedzę :p

Gość do spania
a czym sie zajmujesz mentira?

Ja też... kocham Leśmiana... "W malinowym chruśniaku" - mój były chłopak recytował mi to na pikniku... mieliśmy maliny i słońce... i od tego czasu pokochałam Leśmiana...:)

Gość agiolka
achhh....... a ja byłam kiedyś czyjąś małą, jakże tęskno mi do tych czasów......

Gość agiolka
Lubię kiedy kobieta.... ...I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to -- i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskonczone przestrzenie nieziemskiego świata.

Gość czas globalnej niepogody
Dzisiaj świetna pogoda, nie ma co się dołować :)