Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mali69

Co jest nie tak? Pomocy!

Polecane posty

Więc może zaczne od początku. Okres mam dopiero od półtorej roku więc nie jest jeszcze regularny. Nie biore żadnych tabletek ani plastrów. Kocham się ze swoim chłopakiem dość często ale nie zawsze sie zabezpieczamy. Wiem że to nieodpowiedzialne i mogłam wpaść ale w sumie nie doszedł we mnie tylko, że kochamy sie czasem nawet kilka razy pod rząd i bez zabezpieczenia i mogło coś we mnie jednak wpłynąć. Ale wracając do głównego problemu. W tamtym miesiącu zamiast okresu dostałam dziwne ciemne upławy, które trwały tak jak okres 5 dni. Brzuch mnie nie bolał i wszystko było ok. Zrobiłam test pare dni po tych plamieniach i wyszedł negatywny. Ale w tym miesiącu jak gdyby nigdy nic dostałam okres. Zazwyczaj bolały mnie piersi i miałam nudności przed, a w tym miesiącu nic kompletnie, a żeby tego było mało "okres" trwał 3 dni i do tego był tak skąpy że nawet podpaski nie musiałam nosić bo wystarczała wkładka. Dlaczego mam taki dziwny okres? W przyszłym miesiącu ide do ginekologa ale dobrze byłoby mniej wiecej dowiedzieć sie na czym stoje. Czy któraś miała podobnie? Czy może jednak jestem w ciąży? Pomóżcie !

Gość jar
dziewczyno!! skoro ruchasz sie raz za razem to na kutasie sperma zostaje.. Dziwi mnie to ze o tym nie wiesz i udajesz glupia. Powiedz czy tak trudno kupic gume i zalozyc facetowi?? To moze byc nawet gra erotyczna jak mu zakladasz!! Chyba ze nie masz kasy na kondomy?? Facet rucha Cie bez gumy a Ty sie pytasz czy jest mozliwosc bycia w ciazy!!! Moze zyjesz w sredniowieczu>???? To wtedy wszystko wyjasnia!!

Gość Anastazja2010
ja mialam tak , ze normalnie dostalam okres i tez byl strasznie skapy. mialam zawroty, bolaly mnie piersi, zrobilam test i wyszedl negatywny, 3 tygodnie pozniej zrobilam 2 test , bo moje samopoczucie bylo do bani i znowu nic. 2 dni po 2 tescie poszlam do ginekologa i okazalo sie ze jestem w 5 tygodniu ciazy. Jezeli masz taka mo zliwosc idz do lekarza jak najszybciej, ulzy Ci na serduchu. a nerwy sa niepotrzebne

Gość umpa lumpa
Ile masz lat, skoro od niedawna miesiaczkujesz? Dziewczyno, szkoda zycia, zabezpieczaj sie!