Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się :((

normalnie nie wiem co zrobić

Polecane posty

Boję się spotkać z chłopakiem. Widziałam go przez chwilkę i zupełnie nie wyobrażam sobie jak miałaby wyglądać czekająca mnie randka. O ile oczywiście dojdzie do skutku. Głupio się czuję bo już przerobiłam z nim w myślach wiele pozycji i jestem napaloną dziewicą. To niedobrze. Problem w tym, że boję się konfrontacji. Jestem ładna ale co z tego mi przyjdzie jeśli nagle zrobię się nieśmiała. Nie wiem jak to rozegrać. Czy ubierać się na tą randkę elegancko, sexy czy normalnie. Przerabiałam wiele randek ale kiedy mi zależy to jest tragedia: zupełnie nie wiem co zrobić. Dobrze sobie robię myśląc o nim a on nic o tym nie wie. Tylko się ze mnie nie śmiejcie. Jak się ośmielić do tego spotkania w realu i czy te moje wcześniejsze myśli nie będą mi przeszkadzały w rzeczywistej konfrontacji?

Gość jar
jak dlugo go zanasz/

Gość do spania
idz i nie martw sie o nic nawet jak zrobisz z siebie totalna kretynke powiedz mu to co tu napisalas i bedzie dobrze :D

Gość jar
ile masz lat?

może pocieszy Cię moja,starszego relatywnie pana,odpowiedź: on czuje to samo,wierz mi. Ja swego czasu też tak miałem. Powodzenia,nie przeszkadzam.;-)

Krótko. Tzn. od 9 miesięcy ale jeszcze nie byłam z nim na randce ani się nie spotykałam bo odnowiłam kontakt po pół roku. Nie zamierzam takich rzeczy mówić. Może kiedyś ale nie tak od razu na pierwszej randce ;)

Gość jar
laska ..ile masz lat moze za wczesnie na seks??