Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość replayplay

to koniec... co teraz?

Polecane posty

Gość replayplay

jestesmy razem od 4 lat. od 3,5 mieszkamy razem. jak w kazdym zwiazku byly wzloty i upadki. ale od jakiegos czasu bylo coraz gorzej. wczoraj doszlo do awantury. ma dosc mnie. zwyczajnie. mecze go. obwinia mnie za wszystko. w zasadzie stwierdzil,ze nie planuje sie ze mna ozenic, a byl ze mna tyle czasu, bo "jakos tak zlecialo". zapytalam,czy kocha. nie odpowiedzial... dla mnie sprawa jest jednoznaczna. ale nie wyobrazam sobie zycia bez niego...

na pewno nie mozesz sie uzalać nad soba i teksty ja nie umiemżyc bez niego to głodny kawałek umiesz i dasz radę

Gość replayplay
to nie kwestia uzalania sie nad soba... nie mam nikogo oprocz niego. od sierpnia nie pracuje i nie moge znalezc nowej pracy.. do tego dochodzi problem z mieszkaniem.

Gość replayplay
mam mame, tate i siostre. ale na nich liczyc nie moge. niestety. a przyjaciol nie mam.. nawet pol kolezanki. byl tylko on.

Gość drentwo...
to po co całe życie mu poświęciłaś zamiast mieć tez swoje??? A mieszkanie jest jego Twoje?? W jakim mieście mieszkacie ze tak ciężko znaleźć pracę??

a czemu na rodzinę nie możesz liczyć?? Szukaj wyjścia a nie piętrzysz przed sobą problemy. Jego przekaz był jasny- nie chce być z Tobą- chcesz być dla niego kulą u nogi? Zbieraj manatki i zacznij kombinować.

Gość replayplay
to on zbiera manatki, bo od wrzesnia przestal placic za wynajmowane mieszkanie i wszystko spadlo na mnie ;] ale jak wspomnialam wczesniej, od sierpnia nie pracuje i nie zamierzam stracic wszytskich pieniedzy na mieszkanie. a na rodzine liczyc nie moge. wg nich mam juz tyle lat, ze powinnam sama o siebie zadbac ;] a jak widac nie potrafie.

Gość replayplay
mieszkamy w lodzi.

Gość zapraszam może pomożemy
możesz zawsze znaleźć lepszego faceta ;) jak coś się z obecnym nawet latami nie układa to może to znaczyć ,że nie pasujecie do siebie albo los ma dla Ciebie kogoś 1000x lepszego od obecnego http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=10530 zapraszam