Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakty.autentyczne

FACECI MAJĄ OBSESJĘ NA PUNKCIE WAGI KOBIET

Polecane posty

Gość fakty.autentyczne

nic bardziej nie przeraża przeciętnego faceta niż myśl, że jego kobieta byłaby gruba. Tyle że pojęcie -gruba- ma przerażający u nich zakres! Zauważyłam tu nie raz i niestety z porażającą szczerością ze strony facetów W ich mniemaniu jesli nie jesteś patyczakiem - jesteś gruba. Ja ważę 52kg przy 170cm i z chęcią bym przytyła, mam koleżanki o "normalnej" wadze i zazdroszcze im figury....a co na to faceci? NIE RAZ usłyszałam " aaa chodzi o tą twoją koleżankę X przy kości?" :O jaka przy kości?! Zaręczam wam że była NORMALNEJ BUDOWY! Często też przy ogladaniu bzdurnych programow na mtv słysze komentarze oceniajace urode i oczywiscie pada "ta za gruba"...a chyba nie widzieliscie grubasek w reality show na mtv?! PARANOJA!!!

Gość o kurdeeeeeeee
myslalam ze faceci sie na tym nie znaja 0.0

Gość fakty.autentyczne
nie sądze, weź tez pod uwage fakt że kobiety często bywają tak zaślepione że zadowoliłyby sie półfacetem z jednym jądrem, byle być zakochaną to wy jesteście WZROKOWCAMI ;) poza tym pomyslcie, ile tak naprawde spotkaliscie w swoim życiu osob, ktore nazwalibyście -grubasami? to są przecież wyjątki, często mają problemy z wagą od dziecinstwa, problemy z hormonami itp...większosc ludzi ma 'przeciętną' wagę, a mimo to przeciez tyle dziewczyn zamartwia sie ze nie mają figury modelek, że są za grube- i faceci tak o nich mówią :O

Gość raztaman
co za bzdura! To kobiety mają obsesję na tym punkcie! Faceci co najwyżej preferują szczuplejsze (dla mnie lekki fałdek to żaden problem), tak jak kobiety preferują wysokich mężczyzn z grubym portfelem.

Gość fakty.autentyczne
baby mają obsesje na punkcie wagi facetów, czy swojej? :D swojej na pewno, również z powodu facetów ;) tyle razy słyszałam komentarze na temat wagi kobiet, jakby to był największy koszmar i kara jaka może spotkać faceta :P

Gość owłosiony żołądż
to nie obsesja tylko wielka gruba dupa jest obrzydliwa i nie podnieca, grube dziewuchy nie umieja tego pojąć i dorabiają do tego ideologie

Gość wcale niekoniecznie
mój woli takie przy kości i nigdy szczupłych nie podrywał ani ze szczupłą nie był... A moja poprzedniczka była z dobre 15-20 kg większa ode mnie :P Ale nie mówię tu o chorobliwej otyłości, ja mam rozmiar 44 i co się próbuję odchudzać to mam ochrzan :)

Gość a przyszły mąż o tym wie
To jest bardzo sensowna uwaga i do tego prawda. Żaden facet nie che kobiety która zje wszystko z lodówki :).

Gość fakty.autentyczne
poprostu nie wiem co jest złego w kobiecie o figurze np Rihanny ona ma porządny tyłek i uda - taka jej uroda i z tego nie zrzuci, ale gruba to na pewno nie jest

Gość faceeetttt
Zaręczam wam że była normalnej budowy :D :D :D :D :D 🖐️ najlpiej jak laski oceniają inne laski..... :D nieeee - to nieprawda że masz 30 kg nadwagi - po prostu troszkę niekorzystnie wyglądasz w tym kolorze - lepiej w czarnym :D 🖐️ faceci mają obsesję na punkcie wiszących BALERONÓW - wasza waga nas nic nie interesuje 🖐️

Gość fakty.autentyczne
facet- była dokładnie takiej budowy jak Rihanna aha i jestem szczerą osobą, nudzi mnie wymyślanie niewyrafinowanych kłamstewek :)

Gość faceeetttt
😴 taaaaaa........

Gość faceeetttt
to niby dlaczego tak się tą uwagą przejęła, że opowiedziała o tym koleżankom/ wypisuje to na forum,????? :D bo wygląda jak Rihanna :D

Kobiety maja zdecydowanie większa :]. Poza tym zauważyłam, że ocenianie ludzi po wyglądzie i chamskie, niewybredne komentarze są domeną większości osób narodowości polskiej :]. Płeć nie ma tu znaczenia.

twoi koledzy są po prostu za młodzi by ocenic piękno. Ogladają redtube i myślą, że kobieta ma baloniaste cyce i wystające żebra. Mój facet mnie pasie bym przytyła, bo on lubi boczki. Ale mój facet jest dorosły :)

Gość fakty.autentyczne
facet - gdybym wyglądała jak Rihanna byłabym bardzo zadowolona :D ale rozumiem że usiłowałeś mi dopiec, bo uważasz ze jest gruba i wprost OCIEKA tłuszczem ;)