Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

it is me

Co robicie po pracy, jakie macie zajęcia dodatkowe?

Polecane posty

Gość owłosiony żołądż
po pracy zwykle wybieram sie z wiatrówką polować na koty

Gość kolorowe kredki.
chodze na aerobik, saune, czytam ksiazki, wychodze na spacer z psem...

Gość kozibonk
z podziurawiona widelcem reklamowka z TESCO ide lapac zaby w stawie moge sasiada.

Gość a przyszły mąż o tym wie
Jednym słowem kolorowe kredki dba by jej ciało było fit. :classic_cool:

kolorowe kredki..ja podobnie aerobik, angielski, książki, spacery, psa nie mam ;) jestem ciekawa co inni robią

Gość vice Prezes Baku
w wolnych chwilach ganiam wiewiórki

Gość szwaczkap
Ja przed afe sie nie nudzę. W sumie mam tak wypełniony czas, że prawie nie mam kiedy sie nudzić. Uprawiam sport chodze na szkolenia, raz na jakis czas napadam na firmę Homo Creatore i zapisuje sie u nic na cos nowego. Albo gdy pogoda jest brzydka to ucze sie szyć.

Gość gość
ja chodzilam jakis czas temu na kurs fusingu (tu sie mozna zapisac www.artshobby.pl ) a teraz mysle nad jakims nowym kursem :)

Gość gość
dziś spadaj reklamiaro 🖐️

Gość gość
zajęcia po pracy? pranie, sprzątanie, gotowanie

Po przeprowadzce do pracy chodzę raz kiedyś bo niby jestem na przymusowym L4 :o ale pomału zapoznaję sie na zastępstwach z moim nowym/starym miejscem pracy, do któego wrócę po ciąży :) tzn jest to oddział instytucji w której pracowałam, tylko w innym mieście...W każdym razie jeśli idę do pracy to po powrocie razem z mężem zajmujemy się dzieckiem, gotujemy, sprzątamy itd i na nic więcej nie ma już za bardzo czasu, najwyżej możemy pograć sobie w bilard, kiedy dziecko już śpi, albo poćwiczyć na siłowni, albo oglądać razem tv...nuuudy ;) Często też jesteśmy zapraszani do sąsiadów, żeby sie zapoznać...a potem będziemy zapraszać ich do nas i zima zejdzie :p Na wsi nie ma dużego wyboru rozrywek poza domem. A jeśli nie idę do pracy zajmuję sie swoim hobby, albo szukam w necie pomysłów na urządzenie domu bo jeszcze baaaardzo dużo nam zostało do zrobienia, jeśli chodzi o wystrój wewnątrz i o ogród :)

Gość gość
my też jesteśmy na etapie urządzania mieszkania. Ja zajmuje się detalami do domu. Chciałabym, żeby wnętrze było ciepłe i przytulne. Wolnym czasem razem z kolekcją De Agostini robię z włóczek poduszki na kanapę i krzesła.

Gość gość
Ja chodzę do kina. Dość często. Nawet kilka razy w m-cu. najbardziej lubię chodzić do Oh-Kino we Wrocławiu. Bardzo podoba mi się tam.