Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi bardzo

czy dobrze robie???

Polecane posty

Gość przykro mi bardzo

Hej, mam problem, nie bardzo wiem co z tym zrobić...potrzebuje objektywnej oceny. Mam taką kumpele, znamy sie pare lat. Przez ten cały czas utrzymywałyśmy stały kontakt, spotykałyśmy się , dzwoniłyśmy do siebie, chodziłyśmy na imprezy, do kina, jeździłyśmy razem na wakacje. Dla mnie była bardzo bliska, była najlepszą koleżanką. Zawsze mogła na mnie liczyć, zawsze jej pomogłam, wsparłam, doradziłam czy kase pożyczyłam jak było trzeba. Pewnego razu pojechaliśmy na taka impreze dwu dniową. Byli tam też inni nasi znajomi, jak również ludzie których pierwszy raz na oczy widzieliśmy.I ona wtedy olała mnie kompletnie, przez dwa dni nawet do mnie nie podeszla. Lepiej traktowala tych obcych ludzi. Było mi cholernie przykro, bo jak coś potrzebowała, chciała do kogoś przyjść, czy pieniądze pożyczyć to zawsze wiedziała do kogo się zwrócić a jak już nie byłam potrzebna to mnie olała bo zobaczyła nowych, chyba ciekawszych ludzi. Więc teraz mi doradzcie, czy ja przesadzam? Jak poczulibyście się na moim miejscu?

Gość przykro mi bardzo
Dodam, że teraz nie rozmawiamy ze sobą. Ona 3 tygodnie po tej imprezie nagle sobie o mnie przypomniała i napisała sms-a CO SŁYCHAĆ? Ja jej wogóle nie odpisałam, no i tak juz zostało. Jej nawet nie zależy żeby się spotkać, porozmawiać, wyjaśnić, zapytać wogóle o co chodzi. Ona ma gdzieś a mnie serce boli... Głupia jestem...

Gość przykro mi bardzo
niestety musze sie do niej odezwac bo jest mi od pol roku winna 2zl 50 gr

Gość Maryska________
w przyjazni, tak samo zreszta jak i w milosci,zawsze cierpi ten, kto wiecej daje :( tak to juz jest jestes bardziej zaangazowana w ta przyjazn a kolezanka tylko korzysta :( jesli ten uklad ci nie odpowiada, to dobrze zrobilas

Gość przykro mi bardzo
Podszywaczu jeżeli już mówisz o kasie to tak, wisi mi pieniądze, większą sume od dłuższego czasu. Ale nawet o tym nie wspomniałam bo mam to gdzieś, boli mnie to, jak mnie tak potraktowala. A tak w ogóle to SPIERDALAJ.

Gość przykro mi bardzo
wkurwia mnie taki palant podszywacz , wszystko mnie ostatnio wkurqwia , mnie nie chce zaden facet , a moja kolezanke wszyscy pragna nawet zerwala ze mna kontakty bo twierdzi , ze przy mnie to szans na faceta nie ma bo wszyscy od naszego towarzystwa gdzie sie nie pojawilysmy odbijali, brak mi seksu choc od penisa twardego bardziej mnie podnieca plik banknotow

Gość przykro mi bardzo
Skończyłeś już?

Gość przykro mi bardzo
Dzieki Maryska, myśle, że masz dużo racji.

Gość przykro mi bardzo
dobra dzieki kochani , ide sie wysrac

Gość Maryska_______
jestes bardzo wrazliwa osoba, dlatego tak to przezywasz :( olej kolezanke i rozejrzyj sie za nowymi przyjazniami i kolezankami, moze za bardzo skupilas sie na tej jednej i teraz tak przezywasz :( ona nie byla warta twojej przyjazni i tyle :) zycze ci wiele nowych i prawdziwych przyjaciolek!

Gość przykro mi bardzo
fakt jestem wrażliwa na temperature szczególnie , często mi się oczy pocą

Gość Maryska_______
pozdrawiam Trolla :) chyba jestes niedowartosciowany/a

Gość errorrrrrrrrrr
troche to dziwne, tez mam taka rpzyjaciolka,z ktora robie wszystko wszystko wszystko i po prostu nie wyobrazam sobie zeby na jakiejs imprezie odbila ode mnie i poszla sie bawic z innymi "ciekawszymi" ludzmy..my dla siebie jestesmy najciekawze i po prostu cos takiego nie wchodzi w gre...dziwna gta twoja koelznka, jakby jej nie zalezalo

Gość przykro mi bardzo
Dziękuje Ci bardzo. W przyjaźń nie wierze już dawno, nigdy nie spotkałam takiej osoby. Wydawało mi się, że tak ale nie raz się zawiodłam. Mam wielu znajomych, dam sobie rade. Chcialam tylko rady, czy nie przesadzam zrywając z nią kontakty z takiego powodu.

Gość przykro mi bardzo
Czyli nie warto? olać ją, tak?

Gość przykro mi bardzo
dobra matka na obiad woła a potem musze z psem wyjsc , no i do klasówki z matmy sie przygotowac Pa Wszystkim

Gość przykro mi bardzo
Myślisz, że jesteś zabawny?

Gość przykro mi bardzo
up up up

Gość przykro mi bardzo
up up up sobie chociaż trochę poskaczę

Gość przykro mi bardzo
może dzisiaj ktoś?

Gość przykro mi bardzo
???