Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przykro mi bardzo

czy dobrze robie???

Polecane posty

Go艣膰 przykro mi bardzo

Hej, mam problem, nie bardzo wiem co z tym zrobi膰...potrzebuje objektywnej oceny. Mam tak膮 kumpele, znamy sie pare lat. Przez ten ca艂y czas utrzymywa艂y艣my sta艂y kontakt, spotyka艂y艣my si臋 , dzwoni艂y艣my do siebie, chodzi艂y艣my na imprezy, do kina, je藕dzi艂y艣my razem na wakacje. Dla mnie by艂a bardzo bliska, by艂a najlepsz膮 kole偶ank膮. Zawsze mog艂a na mnie liczy膰, zawsze jej pomog艂am, wspar艂am, doradzi艂am czy kase po偶yczy艂am jak by艂o trzeba. Pewnego razu pojechali艣my na taka impreze dwu dniow膮. Byli tam te偶 inni nasi znajomi, jak r贸wnie偶 ludzie kt贸rych pierwszy raz na oczy widzieli艣my.I ona wtedy ola艂a mnie kompletnie, przez dwa dni nawet do mnie nie podeszla. Lepiej traktowala tych obcych ludzi. By艂o mi cholernie przykro, bo jak co艣 potrzebowa艂a, chcia艂a do kogo艣 przyj艣膰, czy pieni膮dze po偶yczy膰 to zawsze wiedzia艂a do kogo si臋 zwr贸ci膰 a jak ju偶 nie by艂am potrzebna to mnie ola艂a bo zobaczy艂a nowych, chyba ciekawszych ludzi. Wi臋c teraz mi doradzcie, czy ja przesadzam? Jak poczuliby艣cie si臋 na moim miejscu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przykro mi bardzo
Dodam, 偶e teraz nie rozmawiamy ze sob膮. Ona 3 tygodnie po tej imprezie nagle sobie o mnie przypomnia艂a i napisa艂a sms-a CO S艁YCHA膯? Ja jej wog贸le nie odpisa艂am, no i tak juz zosta艂o. Jej nawet nie zale偶y 偶eby si臋 spotka膰, porozmawia膰, wyja艣ni膰, zapyta膰 wog贸le o co chodzi. Ona ma gdzie艣 a mnie serce boli... G艂upia jestem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
niestety musze sie do niej odezwac bo jest mi od pol roku winna 2zl 50 gr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maryska________
w przyjazni, tak samo zreszta jak i w milosci,zawsze cierpi ten, kto wiecej daje :( tak to juz jest jestes bardziej zaangazowana w ta przyjazn a kolezanka tylko korzysta :( jesli ten uklad ci nie odpowiada, to dobrze zrobilas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
Podszywaczu je偶eli ju偶 m贸wisz o kasie to tak, wisi mi pieni膮dze, wi臋ksz膮 sume od d艂u偶szego czasu. Ale nawet o tym nie wspomnia艂am bo mam to gdzie艣, boli mnie to, jak mnie tak potraktowala. A tak w og贸le to SPIERDALAJ.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
wkurwia mnie taki palant podszywacz , wszystko mnie ostatnio wkurqwia , mnie nie chce zaden facet , a moja kolezanke wszyscy pragna nawet zerwala ze mna kontakty bo twierdzi , ze przy mnie to szans na faceta nie ma bo wszyscy od naszego towarzystwa gdzie sie nie pojawilysmy odbijali, brak mi seksu choc od penisa twardego bardziej mnie podnieca plik banknotow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
Sko艅czy艂e艣 ju偶?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
Dzieki Maryska, my艣le, 偶e masz du偶o racji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
dobra dzieki kochani , ide sie wysrac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maryska_______
jestes bardzo wrazliwa osoba, dlatego tak to przezywasz :( olej kolezanke i rozejrzyj sie za nowymi przyjazniami i kolezankami, moze za bardzo skupilas sie na tej jednej i teraz tak przezywasz :( ona nie byla warta twojej przyjazni i tyle :) zycze ci wiele nowych i prawdziwych przyjaciolek!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
fakt jestem wra偶liwa na temperature szczeg贸lnie , cz臋sto mi si臋 oczy poc膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maryska_______
pozdrawiam Trolla :) chyba jestes niedowartosciowany/a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 errorrrrrrrrrr
troche to dziwne, tez mam taka rpzyjaciolka,z ktora robie wszystko wszystko wszystko i po prostu nie wyobrazam sobie zeby na jakiejs imprezie odbila ode mnie i poszla sie bawic z innymi "ciekawszymi" ludzmy..my dla siebie jestesmy najciekawze i po prostu cos takiego nie wchodzi w gre...dziwna gta twoja koelznka, jakby jej nie zalezalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
Dzi臋kuje Ci bardzo. W przyja藕艅 nie wierze ju偶 dawno, nigdy nie spotka艂am takiej osoby. Wydawa艂o mi si臋, 偶e tak ale nie raz si臋 zawiod艂am. Mam wielu znajomych, dam sobie rade. Chcialam tylko rady, czy nie przesadzam zrywaj膮c z ni膮 kontakty z takiego powodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
Czyli nie warto? ola膰 j膮, tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
dobra matka na obiad wo艂a a potem musze z psem wyjsc , no i do klas贸wki z matmy sie przygotowac Pa Wszystkim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
My艣lisz, 偶e jeste艣 zabawny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
up up up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi bardzo
up up up sobie chocia偶 troch臋 poskacz臋