Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez spacji i kropek

co za niesprawiedliwość!!!

Polecane posty

straszna niesprawiedliwość jest na tym świecie. ja wraz z rodzicami mieszkam w 24 metrowej kawalerce, a taka stara baba obok w 36 m 2-pokojowym mieszkanku!! moja mama już nie wytrzymuje -codziennie gotuje w wąziutkiej kiszce jaką jest nasz pseudo kuchnia, nie ma gdzie czego odstawić itd. naokrągło chodzi z metrówką żeby wymierzyć co by można przestawić dla większej swobody ale już nic nie może wymyślić! łazienka też -ciągle odbijamy się od prysznica -1 na 1,5 m! chcieliśmy zamienić tą kawalerkę na większe ale nie stać nas na 50 czy 60 tys zł dopłaty. straszne.

wszystko przez tych przeklętych solidaruchów jak to mówi moja mama. gdyby komuna się nie rozpadała, to mama zdążyłaby dostać mieszkanie z książeczki mieszkaniowej a teraz dostała od państwa z tej książeczki śmieszne grosiny -20tys! wyliczyli jej coś koło 2tys za metr a mieszkania chodzą po 5tys! nienawidzę polski!!!

To postaraj się jak najszybciej wyprowadzić z domu, Tobie i rodzicom będzie lżej.

Gość a od tego czy pójdziemy czy
i co, czekacie aż wam ktoś da duże mieszkanie za darmo? Trójka dorosłych ludzi przez całe życie nie odłożyła nic grosza na godne warunki życia? I ma pretensje do "starej baby" z 36 m że odłozyła?

Gość Edmunt Pipa
wyszukaj czy w jakimś innym kraju nie skupują narządow , swoje stare matkie byś zagoniła i miała na dop0łate , albo idz zarabiac do burdelu,

niesprawiedliwość, że ona sama mieszka w większym mieszkaniu, a cała rodzina w kawalerce -tu jest niesprawiedliwość suzi- też o tym myślę cały czas ale to nie jet takie proste. jak tylko będzie okazja to się wyniosę.

wicie co jesteście okropni -zero współczucia. tak świetny pomysł odkładać 160 tys na mieszkanie z jednej pensji 1700zł. kupiliśmy to mieszkanie sprzedając działkę za miastem i liczyliśmy na zamianę ale wszystko się zmieniło. kiedyś starczyłoby na zamianę 15 tys

Gość pytam bo nie wiemmm
a dlaczego macie jedną pensję a nie trzy?

Gość antypolityczna niunia
Dziecko drogie, wytrzeźwiej do końca, bo piszesz jak potłuczona :o

sama mieszka bo to jej mieszkanie. gdyby miała 160 metrów to tez mogłaby se tam sama mieszkać i jakos nie widze w tym nic niesprawiedliwego. jedynej winy mozna sie dopatrywac w twoich rodzicach ze założyli rodzinę nie mając do tego warunków

Gość pytam bo nie wiemmm
to dlaczego mama nie pracuje?

Gość Edmunt Pipa
to jak nie ma męża ni dziatków żadnych to może i dobrze , że umiera , więcej miejsca się zrobi ,powietrza i nikt po niej nie bedzie plakał

Artefakt - popieram w 100%. Tak to jest, jak ludzie biorą się za prokreację, kiedy nie mają odpowiednich warunków. A potem tylko zazdrość i gorycz :-O

tak, inni dotstali mieszkania od komunistów a my już nie zdążyliśmy, bo się wszystko zawaliło widzę, że same tłumoki tu piszą. nie wiecie jak to jest mieszkać we trójkę na 24 metrach.

Gość a ktoś obiecywał że świat
ma być sprawiedliwy? Poza tym nie bardzo rozumiem, na czym polega sprawiedliwość w twoim rozumieniu. Jak ktoś zarobi i kupi sobie duże mieszkanie, to jest bardziej niesprawiedliwe, niż żądanie dużego mieszkania za friko? Niezła sprawiedliwość:)

Gość Ja jestem sam
Ja jestem sam i mam dwa mieszkania po dziadkach. Po rodzicach będzie kiedyś trzecie. Dwa zamierzam wynajmowacx i nie chodzic do pracy

Gość joasia z podlasia
no ale przecież ta baba w tym większym mieszkaniu nie jest winna za waszą sytuacje materialną:O ja mam sąsiadkę która sama w chacie 110m2 mieszka bo ją stać na to:) jedni mają drudzy bidują zawsze tak było,pretensje to mniej raczej do swoich rodziców a nie do baby z dwoma pokojami:P

Gość efrefrefre
cóż, życie jest brutalne, jak nie zarobisz to nie masz, w żyjecie, jeszcze w innej epoce.Jest jedno rozwiażanie, żeby miec lepie j" BRAĆ SIĘ DO ROBOTY". Jedna pensja na troje? to dwoje to darmozjady. Mało prawdopodobne że komuna wróci:), wieć nie zostaje nic innego niż zmieżyć się z kapitalizmem;)